(Poistunut julkaisusta)

Tietoturva-asiantuntijoita CERT-tehtäviin
Viestintävirasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Haemme Viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskukseen kahta tietoturva-asiantuntijaa suojaamaan suomalaista yhteiskuntaa ja sen elintärkeitä toimintoja kyberuhkilta.

Työssäsi otat vastaan havaintoja tietoturvapoikkeamista ja arvioit niiden vakavuutta. Yksinkertaisemmat tapaukset saat hoidettua itse ja merkittävien tapausten selvityksessä apunasi on kyberturvallisuuden kovimpia huippuasiantuntijoita. Työsi tuloksena tietoturvaloukkauksen uhrit saavat ammattimaista apua ja Kyberturvallisuuskeskus saa muodostettua ajantasaista kybertilannekuvaa.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavia tietoja ja taitoja sekä laajaa ymmärrystä tietoturvasta, tietoverkoista ja nykyaikaisista tietojärjestelmistä. Sinulla on itsenäinen, oma-aloitteinen ja vastuullinen työskentelyote, mutta osaat myös työskennellä yhdessä työparin kanssa. Tehtävässä tarvitset erinomaista suomen, hyvää englannin ja riittävää ruotsin kielen taitoa sekä hyvää yhteistyökykyä.

Arvostamme kokemusta tietoturvavalvonnasta sekä poikkeamahallinnasta.
Työssäsi kohtaat mitä moninaisempia ongelmia ja onkin tärkeää, että lähes ennenkuulumattomatkin tapaukset tulevat hoidetuksi. Tarvittaessa työskentelet median ja kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Osaaminen ja työkokemus näiltä alueilta auttavat sinua työtehtävissä. Suullisten ja kirjallisten ilmaisutaitojesi ansiosta viestit tietoturva-asioista sujuvasti erilaisille yleisöille.

Palkkaus määräytyy vaativuusluokan H (4026,98 €/kk) mukaan. Lisäksi maksamme henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa lisää enimmillään 38 % peruspalkasta.  Osallistut myös päivystykseen noin 6 kertaa vuodessa, mistä maksetaan erillistä korvausta. Virat ovat viraston yhteisiä.

Virkoihin valittavista henkilöistä voidaan tehdä hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Virkoihin valittavien henkilöiden tulee olla Suomen kansalaisia (Valtion virkamieslaki 7§).

Lisätietoja tehtävistä antaa 12.10. alkaen päällikkö Arttu Lehmuskallio, p. 0295 390 435. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi(at)viestintavirasto.fi. 

Tallenna hakemuksesi 24.10.2018 klo 16.15 mennessä valtion työnhakusivustolle osoitteeseen www.valtiolle.fi (ID 31-160-2018). Voit myös toimittaa hakemuksesi meille osoitteella Viestintävirasto, Kirjaamo, PL 313 (Erik Palménin aukio 1), 00561 Helsinki. Merkitse kuoreen tunnus " Tietoturva-asiantuntija/CERT, ID 31-160-2018". Hakemuksia ei palauteta.

Lisää tietoa Viestintävirastosta ja Kyberturvallisuuskeskuksesta:

Meillä Viestintävirastossa on kehittämistä ja kehittymistä tukeva kulttuuri. Panostamme jatkuvaan osaamisen kehittämiseen ja työhyvinvoinnin tukemiseen. Joustava työaika ja etätyö helpottavat työn ja vapaa-ajan tasapainon säilyttämistä. Lisäksi meillä on käytössämme mm. työmatkaetu, kulttuuri- ja liikuntaetu, kuntosali ja kattava työterveyshuolto. 

Lisää tietoa Kyberturvallisuuskeskuksesta löydät verkkosivuiltamme.

Tutustu Kyberturvallisuuskeskuksen erilaisiin työnkuviin ja tehtäviin

Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana, mutta ne pidetään pääsääntöisesti viikoilla 43 - 44. Palvelussuhteen alussa on koeaika, jonka pituus on enintään kuusi kuukautta.