(Poistunut julkaisusta)

Tietoturva-asiantuntija
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Haemme asiakkaallemme tietoturva-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Turkuun. Tulet työskentelemään osana asiakkaamme asiantuntijayksikköä, joka kehittää ja ylläpitää sähköisiä palveluita sisäisille sidosryhmille sekä yhteistyökumppaneille.

Rooli on asiakkaallamme täysin uusi ja tehtäväkenttäsi tulee olemaan monipuolinen sisältäen tekniseen tietoturvaan ja pääsynhallintaan liittyviä seuranta- ja neuvontatehtäviä sekä kehitysprojekteja liittyen tietoturvan parantamiseen. Esimerkkeinä tulevaan työhösi liittyvistä teknologioista ovat Microsoft/Azure -palvelut, Active Directory, DNS / DHCP, palomuurit, VPN-ratkaisut, monivaiheinen autentikointi ja niin edelleen. Tehtävässä toimit päivittäisessä yhteistyössä tiimin muiden asiantuntijoiden, palveluntarjoajien sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä aiempaa kokemusta tietoturvaan liittyvistä tehtävistä. Tehtävässä tarvitset lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä, sillä osallistut asiantuntemuksellasi myös esimerkiksi erilaisiin kehitysprojekteihin. Pääset osaksi erittäin ammattitaitoista tiimiä, jossa sparraillaan ja tuetaan toisia. Tulet siis saamaan erittäin hyvän perehdytyksen ja tuen tehtäviisi.

Valitulle hakijalle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae sitä oheisesta linkistä. Tarvittaessa saat lisätietoa Barona IT:n Lassi Jyrinsalolta (+35840 7628992).