(Poistunut julkaisusta)

Tietoturva-asiantuntija
Istekki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

Kiinnostaako tietoturvallisuuden- ja riskienhallinnan maailma? Oletko sellaiseksi opiskellut tai jo kokenut tietoturva- asiantuntija sekä vaativien ICT ympäristöjen ylläpidossa toiminut tekninen asiantuntija? Haluatko olla mukana rakentamassa turvallisempaa Suomea?

Jos vastasit kysymyksiimme kyllä ja haluaisit tulla meille töihin ryhmään, jossa on hyvä kaveria ei jätetä -henki niin laita hakemusta tulemaan. Kerro osaamisestasi niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle sopiva työtehtävä. Haemme useampia tietoturva-ammattilaisia.

Millaista työmme on ja mitä se meiltä vaatii?

Positioimme itsemme markkinoilla sosiaali- ja terveydenhuollon sekä kuntien toiminnan digitaalisen turvallisuuden ICMT-asiantuntijaksi, jossa M tarkoittaa Medical -teknologian osaamista.

Valvomme asiakkaidemme tietojärjestelmien tietoturvan tilaa, tunnistamme uhkia ja koordinoimme mahdollisien poikkeamatilanteiden torjuntaa. Proaktiivisesti olemme varmistamassa tietoturvaa ja -suojaa kehittämällä asiakkaillemme toimintamalleja, prosesseja ja arvioimalla hankittavien tietojärjestelmien turvallisuutta.

Mitä menestyminen työssä sinulta edellyttää?

Ryhmässämme on tarvetta erilaisille osaajille. Voit olla joko hallinnolliseen tai tekniseen tietoturvaan suuntautunut, onnistuaksemme tarvitsemme molempia.

Toimimme asiakkaidemme luotettuna kumppanina auttaen valitsemaan heille sopivat ratkaisut. Varmistamme kaikissa tilanteissa asiakkaidemme kanssa yhdessä suunniteltujen tietoturvan ja -suojan ratkaisujen toimivuuden ja tarvittaessa puutumme poikkeamiin. Työhömme kuuluu myös uusien IT-palveluiden ja -teknologioiden turvallisuuden arviointi asiakkaidemme toimintaympäristössä. Työtä teemme verkostossa asiakkaiden, toimittajien ja viranomaisten kanssa.

Osa asiantuntijoistamme tekee IT:n ja lääketieteellisen tekniikan tuotannon tietoturvaan liittyvien uhkien tunnistamista, riskiarviointeja sekä tuottaa häiriötilanteissa asiakkaillemme oikeaa tilannekuvaa ja ratkaisusuosituksia. IT riskienhallinnan osaaminen, erinomaiset päättely- ja ongelmanratkaisutaidot korostuvat työssämme. Myös tälle osaamiselle meillä on tarve.

Hyvillä asiantuntijoilla pitää olla myös ensiluokkaiset työvälineet ja meillä on. Työvälineidemme, esimerkiksi SIEM-, viestiliikenteen analysointi- ja suodatusjärjestelmien ylläpito sekä konfigurointi vaatii kovaa osaamista. Tätäkin osaamista tarvitsemme ryhmäämme lisää. Kerro meille mistä sinulla on kokemusta.

Lisäksi työssämme tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä. Häiriötilanteessa tarvitset tilannejohtamisen taitoja, arviointeja tehtäessä kykyä tuottaa hyvää ja selkeää tekstiä. Kaikki työmme edellyttää hyvää loogista päättelykykyä ja asiakkaidemme tarpeiden sekä toiminnan ymmärtämistä. Usein lähdemateriaalit ovat myös englanniksi, joten kielitaitosi pitää olla tasolla, jolla asioiden käsittely on sujuvaa.

Miksi haemme lisää asiantuntijoita?

Asiakasomistajiemme tarve palveluillemme on kasvussa ja haemme sen vuoksi ryhmäämme vahvistusta. Asiantuntijoita tarvitaan Kuopioon, Jyväskylään ja Tampereelle.

Edellytämme

  • vahvaa näyttöä tietoturvaosaamisesta tai tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. kyberturvallisuuden, tietojenkäsittelyn tai muuta soveltuvaa alempaa- tai ylempää korkeakoulututkintoa
  • kiinnostusta kehittää jatkuvasti itseään tietoturvan ja -suojan osa-alueella
  • hyviä vuorovaikutustaitoja

Arvostamme

  • ammattiisi liittyviä sertifiointeja esimerkiksi ISC2:n, GIAC:n ja ISACA:n
  • kokemusta ICT järjestelmien kehittämisestä tai ylläpidosta
  • kokemusta skriptaamisesta, lokijärjestelmistä, tietomassojen lajittelusta sekä SIEM järjestelmien konfiguroinnista ja ylläpidosta
  • näyttöjä projektityöskentelystä ja konsultoinnista
  • tietotekniikkaan liittyviä harrastuksia.

Kerro miksi sinä olisit meille paras valinta ja lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen. Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen henkilöturvaselvitys ja huumausainetestaus.

Vieläkö kiinnostaa ja haluat tietää lisää? Soita Harri Rautauomalle, 040-8080711, to 14.1.2021 klo 08:00-09:00 tai pe15.1.2021 klo 08:00-09:00 niin jutellaan.