(Poistunut julkaisusta)

Tietoturva-asiantuntija
Istekki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2020

Kiinnostaako tietoturvallisuuden- ja riskienhallinnan maailma? Oletko sellaiseksi opiskellut tai jo kokenut tietoturva-asiantuntija sekä vaativien ICT ympäristöjen ylläpidossa toiminut tekninen asiantuntija? Haluatko olla mukana rakentamassa turvallisempaa Suomea?

Jos vastasit kysymyksiin kyllä ja haluaisit tulla meille töihin ryhmään, jossa on hyvä kaveria ei jätetä -henki niin laita hakemusta tulemaan.

Millaista työmme on ja mitä se meiltä vaatii?

Positioimme itsemme markkinoilla sosiaali- ja terveydenhuollon sekä kuntien toiminnan digitaalisen turvallisuuden ICMT -asiantuntijaksi, jossa M -tarkoittaa Medical -teknologian osaamista. Valvomme asiakkaidemme tietojärjestelmien tietoturvan tilaa, tunnistamme uhkia ja koordinoimme mahdollisien poikkeamatilanteiden torjuntaa. Proaktiivisesti olemme varmistamassa tietoturvaa ja -suojaa kehittämällä asiakkaillemme toimintamalleja, prosesseja ja arvioimalla hankittavien tietojärjestelmien turvallisuutta.

Mitä menestyminen työssä sinulta edellyttää?

Asiantuntijoidemme tyypillinen työ on tehdä IT:n ja lääketieteellisen tekniikan tietoturvaan liittyvien riskien tunnistamista, arviointeja sekä tuottaa häiriötilanteissa asiakkaillemme oikeaa tilannekuvaa ja ratkaisusuosituksia. IT riskienhallinnan osaaminen, erinomaiset päättely- ja ongelmanratkaisutaidot korostuvat työssämme.

Riskienhallinta on työssämme keskiössä. Toimimme asiakkaidemme luotettuna kumppanina auttaen asiakkaitamme valitsemaan heille sopivat ratkaisut. Asiakkaita autat erilaisissa toimittajatapaamisissa esiintyen selkeästi ja varmasti. Varmistamme kaikissa tilanteissa asiakkaidemme kanssa yhdessä suunniteltujen tietoturvan ja -suojan ratkaisujen vaatimusten mukaisuuden. Teemme tietoturvatyötä verkostossa asiakkaiden, toimittajien ja viranomaisten kanssa.

Tietoturva-arvioinnissa työsi keskeistä lähdemateriaalia ovat erilaiset, laajatkin, palvelu-, arkkitehtuuri- ja järjestelmäkuvaukset sekä itse pitämiesi haastattelujen tulokset. Työ edellyttää hyvää loogista päättelykykyä ja asiakkaidemme toiminnan ymmärtämistä. Usein lähdemateriaalit ovat myös englanniksi, joten kielitaitosi pitää olla tasolla, jolla asioiden käsittely on sujuvaa.

Lisäksi työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä - häiriötilanteessa tarvitset tilannejohtamisen taitoja, arviointeja tehtäessä kykyä tuottaa hyvää ja selkeää tekstiä.

Vaikka tässä työssä pääset harvoin operoimaan tekniikkaa niin kokemuksemme mukaan työssä menestyminen kuitenkin edellyttää aikaisempaa, vahvaa, teoreettista ja teknistä osaamista sekä mielellään jonkinlaista harrastuneisuutta asiaan. Selkeyden vuoksi kuitenkin; erilaisten tietoturvan ja riskienhallinnan teknologioissa haluamme olla asiakkaillemme edelläkävijä eli niiltä osin tuotamme järjestelmien suunnittelua, operointia ja konfigurointia itsekin.

Miksi haemme lisää asiantuntijoita?

Asiakasomistajien tarve palveluillemme on kasvussa ja haemme sen vuoksi ryhmäämme vahvistusta. Asiantuntijoita tarvitaan Jyväskylään ja Tampereelle.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilöstöedut ja ammattiasi tukevaa koulutusta.

Edellytämme

  • näyttöjä tietoturvan teoreettista osaamisesta, esim. soveltuva korkeakoulututkinto
  • kokemusta ICT järjestelmien kehittämisestä ja/tai ylläpidosta.
  • kiinnostusta kehittää itseään tietoturvan ja -suojan osa-alueella, myös teknisesti
  • hyviä vuorovaikutustaitoja

Eduksi katsomme

  • ammattiisi liittyvät sertifioinnit
  • projektityöskentelyosaamisen
  • tietotekniikkaan liittyvät harrastukset

Lähetä hakemuksesi su 5.7.2020 mennessä palkkatoivomuksineen.

Lisätietoja

Vieläkö kiinnostaa ja haluat tietää lisää? Soita Harri Rautauomalle, 040-8080711, torstaina 25.6.2020 klo 09:00-10:00 tai torstaina 2.7.2020 klo 15:00-16:00 niin jutellaan.