(Poistunut julkaisusta)

Tietoturva-asiantuntija
Cinia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020
Kiinnostaako kyberturvallisuus ja siihen liittyvät ilmiöt? Tule huippuosaajien joukkoon!

Cinian kyberturvallisuuspalvelut kehittyvät ja etsimme nyt Cinian Riihimäen toimipisteeseen tietoturva-asiantuntijaa Security Operations Center (SOC) -tiimiin. Cinian SOC on osa Cinian Valvonta- ja hallintapalvelut -yksikköä, joka vastaa ylläpidossa olevien palveluiden ja kyberturvallisuuden valvonnasta ja hallinnasta.

SOC:n tietoturva-asiantuntijana työskentelet kyberturvallisuuden eturintamassa turvaamassa yhteiskunnalle elintärkeiden yritysten ja organisaatioiden toimintojen jatkuvuutta. Työtehtävissäsi pääset työskentelemään kyberturvallisuuden haasteiden parissa laajassa ja modernissa ICT-ympäristössä. Työskentelet päivittäin huippuosaajien ja parhaan teknologian parissa yhteistoiminnassa verkko- ja palveluoperoinnin ja Service Deskin kanssa. 

Tehtävässä ylläpidetään Cinian sekä Cinian asiakkaiden ICT-ympäristöjen kybertilannekuvaa, analysoidaan poikkeamia ja toteutetaan vastatoimenpiteitä häiriöiden poistamiseksi. Tehtävässäsi osallistut myös SOC-toiminnan kehittämiseen ja operointiin. Meillä pääset kehittämään osaamistasi soveltuvan koulutuksen avulla ja toivommekin sinulta halua jatkuvaan oppimiseen, kehittymiseen sekä osaamisen sertifiointiin. 

Menestyt hyvin tässä tehtävässä jos sinulla on:

·       Kokemusta ICT- ja tietoliikennepalveluiden kehittämisestä ja ylläpidosta
·       Ymmärrystä kyber- ja tietoturvallisuuden teknisestä ja hallinnollisesta kehittämisestä ja ylläpidosta
·       Hyvä ymmärrys kyberuhista ja niiden ilmentymismuodoista
·       Oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen ja aktiivinen asenne työtekoon
·       Kykyä toimia itsenäisesti haastavissa ja ennalta arvaamattomissa teknisissä tilanteissa
·       Halukkuutta osallistua 24/7 päivystykseen 
·       Systemaattinen ja järjestelmällinen työote
·       Soveltuva koulutus

Tällaista meillä on olla töissä:

Kyberturvallisuuspalveluiden kysyntä kasvaa jatkuvasti ja tässä roolissa sinulla on mahdollisuus päästä kasvamaan haastavassa ja mielenkiintoisessa toimintakentässä Cinialla. Tarjoamme työpaikan vakaassa, kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä.  Työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Riihimäen toimipisteessämme. Tarjoamme kattavat työsuhde-edut, kuten laajan työterveyshuollon ja tuemme vapaa-ajan toimintaa ja harrastuksia.

Innostuitko? Haluatko päästä kyberammattilaisten joukkoon? Laita meille hakemus alla olevan linkin kautta palkkatoiveen kera 29.3.20  mennessä. Tehtävään luonteen takia tehtävään valittavalle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Lisätietoja Pasi Majuri 040 8626 971 arkisin klo 9-16