(Poistunut julkaisusta)

Tietoturva-asiantuntija
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Tule meille tekemään tulevaisuuden tietoturvaa ja kehittämään teknologisia kyvykkyyksiä vastaamaan kasvaviin digitaalisiin riskeihin. Tehtävässä tuot kokemuksesi ja osaamisesi osaksi digitaalisia kehityshankkeitamme sekä vastaat tietoturvan kehitysprojekteista yhteistyössä muiden ICT vastuualueiden ja liiketoimintojen kanssa.

Emme vaadi syvällistä osaamista teknisestä tai hallinnollisesta tietoturvasta, vaan etsimämme osaaja on otteiltaan reipas, haasteisiin tarttuva sekä innostunut oppimaan uutta. Tehtävässäsi koordinoit tietoturvan kehityshankkeita aina niiden suunnittelusta käyttöönottoon saakka. Olet myös mukana luomassa uusia ohjeita ja käytäntöjä turvaamaan digitaalista liiketoimintamme.

Odotamme sinulta

  • Perustietoja tietoturvasta ja pilvipalveluista
  • Pitkäjänteistä, järjestelmällistä ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta
  • Halua kehittyä tietoturvallisuuden ammattilaiseksi
  • Erinomaisia yhteistyö- ja viestintätaitoja eri sidosryhmien kanssa sekä suomeksi että englanniksi
  • Vähintään loppusuoralla olevia opintoja soveltuvista tietoteknisistä opinnoista

Tarjoamme

Tietoturva-asiantuntijana työsi on itsenäistä ja haasteellista. Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja laajentaa omaa osaamistasi. Tukenasi on erinomainen työyhteisö, jossa on mukavat työkaverit ja hyvä työilmapiiri. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa tietoturvajohtaja Leo Niemelä, puh. 09-4534117 (ma 19.8. klo 9-11 ja ke 21.8. klo 13-15) tai leo.niemela@lahitapiola.fi.

Hae tehtävää lähettämällä hakemus ja CV palkkatoiveineen 25.8.2019 mennessä.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.