(Poistunut julkaisusta)

Tietoturva-asiantuntija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi etsimme nyt Jatkuvat palvelut -liiketoimintaan tietoturva-asiantuntijaa.

Tietoturva-asiantuntija

Tehtävästä

Tehtävänäsi on tukea ja valvoa OP Ryhmän tietoturvan toteutumista. Työssäsi vastaat erityisesti tietosuoja­poikkeamien hallinnasta, mutta myöskään teknisen tietoturvan ratkaisut ja muu poikkeamien hallinta eivät ole sinulle vieraita. Keskeiset tietosuojaregulaatiot, kuten GDPR ovat sinulle tuttuja.

Et koe vieraaksi olla tuoteomistajan vastuussa aihealueeseen liittyvien järjestelmien osalta ja toimittajaohjaus on sinulle tuttua. ITIL- ja erityisesti häiriönhallinnan prosessi ovat sinulle arkipäivää. Plussaa on myös kokemus varmenteiden ja avainhallinnasta. Tämä voisi olla myös tehtävän toinen vastuualue vaikkakin lähtökohtaisesti haemme nimenomaan poikkeamien hallinnan ammattilaista.

Infrastruktuuri ja palvelutuotanto -osastolla tulet työskentelemään huippuluokan asiakaskokemuksemme alkulähteellä. Vaikka osastomme tärkeimpänä tehtävänä on varmistaa palveluidemme häiriötön ja laadukas toiminta, digitalisaation myötä myös sinun katseesi tulee olemaan tiukasti tulevassa.

Toivomme sinulta

Sinulla on aikaisempaa taustaa tietosuojapoikkeamien hallinnasta suuren yrityksen tietojenkäsittely-ympäristöissä. Arvostamme teknisiä tietoturvasertifiointeja sekä osaamista pilvipalveluiden tietoturvallisuudesta. Olet aktiivinen kehittäjä ja asioiden eteenpäin viejä, ja sovitat jouhevasti yhteen ulkoisia sekä sisäisiä vaatimuksia. Vuorovaikutustaitosi ovat hyvät sekä suomen että englannin kielellä. Aikaisempi kokemus finanssialalla työskentelystä katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Pääset osaksi toimialalla voimakkaasti uudistuvaa ja digitalisoituvaa OP Ryhmää. Tiimissäsi työskentelee alansa innostuneita huippuammattilaisia ja kollegat ovat käytettävissäsi sparrailuun ja uuden oppimiseen. Pystymme kirkkain silmin sanomaan, että päätöksissämme ja arjessamme näkyvät OP:n arvot: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Toivottavasti nämä ovat myös sinulle tärkeitä asioita.

Vallilan korttelissa työskentelet upeissa puitteissa, modernein työkaluin, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Toivomme myös sinun olevan aina tarvittaessa paikan päällä, vaikka käytämmekin virtuaalisia työtiloja ja työskentelemme myös etänä. OP:laisena saat myös nauttia monialaisen palveluyrityksemme kattavista koulutusmahdollisuuksista, eduista ja uramahdollisuuksista. Tule luomaan kanssamme parhaat finanssialan palvelut, jotka ovat merkityksellisiä kaikille suomalaisille.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Mikäli vakuutimme sinut tehtävästä ja kulttuurin sopivuudesta sinulle, hae tehtävään 15.6.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta odottele viimeiseen hakupäivään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Ketonen, p. 040 581 6594. Voit myös laittaa kysymyksesi Tuomakselle sähköpostitse tuomas.ketonen(at)op.fi. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely ja perusmuotoinen turvallisuusselvitys.