(Poistunut julkaisusta)

Tietoturva-asiantuntija
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Vahvistamme nyt Yritysturvallisuus ja talousrikollisuuden torjunta -osaston Kyberturvallisuusyksikköä ja haemme tietoturva-asiantuntijoita vakituisiin työsuhteisiin.

Tietoturva-asiantuntija, Tietoturvatestaus

Tietoturvatestauksen asiantuntija on OP Ryhmän liike- ja tukitoimintojen apuna varmistamassa vaaditun teknisen tietoturvatason.

Tehtävän ydintä on tietoturvariskien tunnistaminen ja seuranta liiketoiminnan kehittämisessä, sekä näiden riskien lieventämiseen osallistuminen. OP Ryhmän kyberturvallisuuden tekninen kehittäminen ja toteuttamisen valvonta sekä osallistuminen kyberturvallisuutta koskevien turvallisuuspalveluiden järjestämiseen kuuluu olennaisesti tietoturva-asiantuntijan tehtävään. Tehtävässä tuetaan ulkoisten turvallisuusvaatimusten implementointia ja varmistetaan teknisen tietoturvan toteutuminen.

Tehtävässä pääset määrittelemään OP Ryhmän tietoturvallista kehittämistä koskevia linjauksia ja ohjeita sekä muokkaamaan nykyisiä toimintatapoja ja soveltamaan niitä käytännössä. Vastuullesi kuuluu myös kehityshankkeiden ja projektien tekninen tietoturvatuki. Tuet OP Ryhmän digitaalisia palveluita kyber- ja tietoturvallisuuden osalta - asiakasnäkökulmaa unohtamatta. 

Oletko hakemamme osaaja?

Olet tietoturvatestauksen ammattilainen, jolla on vahva kokemus tietoturvallisuudesta digitaalisessa toimintaympäristössä. Omaat laaja-alaista ymmärrystä tietoturvallisuuteen liittyvistä uhkakuvista ja sinulla on taito etsiä tietoturvahaavoittuvuuksia järjestelmistä. Asiantuntemuksellasi huolehdit tietoturvavaatimusten hallinnasta ja näet tietoturvateknologioiden käyttömahdollisuuksia osana sovelluskehityshankkeita. Pilvipalveluiden tietoturvaratkaisuiden tunteminen on ehdottomasti eduksi tehtävässä. 

Sinulla on kyky saavuttaa asetetut tavoitteet varmistamalla aikaansaaminen ja asioiden eteenpäin vieminen reippaalla otteella. Verkostoidut mielelläsi ja viestit vaikuttavasti niin talon sisällä kuin sen ulkopuolellakin - sekä suomeksi että englanniksi. Koet muutokset ja uudistukset piristävänä, työpäiviin tervetullutta vaihtelua tuovana elementtinä. Toivottavasti olet positiivisen kautta asioihin ja haasteisiin tarttuva työstäsi innostunut osaaja.

Tartu mahdollisuuteen!

Yritysturvallisuus-osaston Kyberturvan ohjaus -yksikkö vastaa OP Ryhmän liike- ja tukitoimintojen tuesta ja ohjauksesta tietoturvallisuuden näkökulmasta ja tietoturvariskien tunnistamisesta ja seurannasta. Olemme luontainen osa OP Ryhmän liiketoimintaa ja toimintaamme arvostetaan. Jokainen meistä on oman alansa huippuosaaja, mutta emme tee mitään yksin. Toimimme osastojen läpi kurottuvissa tiimeissä, projekteissa ja hankkeissa ja saamme tavoitteemme maaliin yhteistyöllä.

Sinua kollegaksi odottelee tehokas asiantuntijoista koostuva tiimi. Olemme hyvin dynaaminen joukko, jolla on jatkuvasti monta rautaa tulessa ja digitaalisten keljuuksien ilmetessä ratkomme pulmat yhdessä tiiviinä tiiminä. Suhtaudumme työhömme kovalla ammattiylpeydellä ja asiat viedään maaliin huolella pitämällä asiakkaan ja OP Ryhmän turvallisuus toimintamme keskiössä. Mukavien kollegoiden lisäksi tarjoamme sinulle modernin työympäristön sekä ison talon edut ja kehittymismahdollisuudet.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit soittaa Jani Salmikivelle maanantaisin klo: 13-14 p. 010 25 44905. Voit myös laittaa kysymyksesi sähköpostitse jani.salmikivi@op.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 30.4.2019 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta hae tehtävään vasta viimeisenä hakupäivänä.

Tehtäväsi sijoittuu Helsinkiin Vallilan toimipisteeseemme. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Mikä OP Ketterä?

OP Ketterä on ennen kaikkea ajattelutavan ja kulttuurin muutos. Tulemme työskentelemään entistä vahvemmin yhdessä: liiketoiminta on kehittämistä ja kehittäminen on liiketoimintaa. Päämääränämme on tuottaa mahdollisimman paljon lisäarvoa asiakkaille. Toimintamalli edellyttää meiltä itseohjautuvuutta, läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta. Yhdessä tulemme kokeilemaan ja oppimaan jatkuvasti toimintaamme parantaen sekä työskentelemään kohti johtavaa ja vetovoimaista finanssiryhmää Suomessa!