(Poistunut julkaisusta)

Tietoturva-asiantuntija
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Vahvistamme nyt Yritysturvallisuus ja talousrikollisuuden torjunta -osaston Kyberturvallisuusyksikköä ja haemme tietoturva-asiantuntijoita vakituisiin työsuhteisiin.

Tietoturva-asiantuntija, Kyberturvan ohjaus

Digitaalisten palveluiden turvallisuus on OP Ryhmälle strategisen tärkeä kehitysalue, jolla olemme sitoutuneita toimimaan edelläkävijöinä.

Tietoturva-asiantuntijana tunnistat ja seuraat tietoturvariskejä liiketoiminnan kehittämisessä sekä operatiivisissa toiminnoissa sekä tuet ratkaisuhakuisesti kehityshankkeita ja projekteja. Vastuullasi on tietoturvakäytäntöjen, ohjeiden ja vaatimusten määrittely ja näihin liittyvien toimintatapojen kehittäminen. Tuet digitaalisia palveluja tietoturvallisuuden osalta asiakasnäkökulma huomioiden. 

Valmistelet myös OP Ryhmän turvallisuuden johtamis- ja hallintamallien tietoturvallisuutta koskevia linjauksia ja ohjeistuksia sekä sovellat näitä käytännön työssäsi. Seuraat myös ulkoisia turvallisuusvaatimuksia ja ohjaat tarvittavia toimenpiteitä näiden soveltamiseksi. Kokemus regulaatiotoimialalla työskentelystä katsotaan eduksi.

Oikean osaajan tuntomerkit

Sinulta löytyy vahvaa kokemusta tietoturvallisuudesta digitaalisessa toimintaympäristössä ja laaja-alaista ymmärrystä tietoturvallisuuteen liittyvistä uhkista ja uhkakuvista. Olet ollut rakentamassa tietoturvaratkaisuja osana infra- tai sovelluskehityshankkeita sekä tunnet pilvipalveluiden tietoturvaratkaisuja. Sinulta tulee löytyä vahvaa asiantuntemusta tietoturvateknologiasta ja niiden käyttömahdollisuuksista sekä vaatimustenmukaisuuden hallinnasta (esim. ISO 27001, PCI DSS, Swift CSP), ehkä myös ISF Standard of Good Practice on sinulle tuttu. 

Olet erinomaisin viestintä- ja vuorovaikutustaidoin varustettu tekijä, joka kykenee toimimaan sujuvasti myös haastavissa painetilanteissa. Saavutat annetut tavoitteet ja kehität mielelläsi omaa ja tiimisi osaamista. Tavoitteenamme on löytää tehtävään vahvalla kokemuksella varustettu asiantuntija, joka edistää palveluidemme turvallisuutta määrätietoisesti ja ratkaisukeskeisesti ratkoen haasteita itsenäisesti.

Mitä tarjoamme sinulle

Yritysturvallisuus ja talousrikollisuuden torjunta -osaston Kyberturvallisuus -yksikkö vastaa OP Ryhmän liike- ja tukitoimintojen tuesta ja ohjauksesta tietoturvallisuuden näkökulmasta ja tietoturvariskien tunnistamisesta, sekä seurannasta. Olemme luontainen osa OP Ryhmän liiketoimintaa ja toimintaamme arvostetaan. Jokainen meistä on oman alansa huippuosaaja, mutta emme tee mitään yksin. Toimimme osastojen läpi kurottuvissa tiimeissä, projekteissa ja hankkeissa ja saamme tavoitteemme maaliin yhteistyöllä.

Sinua kollegaksi odottelee tehokas asiantuntijoista koostuva tiimi. Olemme hyvin dynaaminen joukko, jolla on jatkuvasti monta rautaa tulessa ja digitaalisten keljuuksien ilmetessä ratkomme pulmat yhdessä tiiviinä tiiminä. Suhtaudumme työhömme kovalla ammattiylpeydellä ja asiat viedään maaliin huolella pitämällä asiakkaan ja OP Ryhmän turvallisuus toimintamme keskiössä. Mukavien kollegoiden lisäksi tarjoamme sinulle modernin työympäristön sekä ison talon edut ja kehittymismahdollisuudet.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Tero Mellin kertoo sinulle mielellään lisää p. 050 358 0316 tiistaina 16.4.2019 ja 23.4.2019 klo: 15:30 – 17:00. Voit myös lähettää kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen tero.mellin@op.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo nyt tämän tehtävän ja kulttuurimme sopivuudesta sinulle, voit hakea tehtävään 30.4.2019 mennessä oheisen linkin kautta liittämällä hakuun CV:si palkkatoiveineen ja kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta odottele viimeiseen hakupäivään.

Työpiste sijaitsee Helsingin Vallilassa. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Mikä OP Ketterä?

OP Ketterä on ennen kaikkea ajattelutavan ja kulttuurin muutos. Tulemme työskentelemään entistä vahvemmin yhdessä: liiketoiminta on kehittämistä ja kehittäminen on liiketoimintaa. Päämääränämme on tuottaa mahdollisimman paljon lisäarvoa asiakkaille. Toimintamalli edellyttää meiltä itseohjautuvuutta, läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta. Yhdessä tulemme kokeilemaan ja oppimaan jatkuvasti toimintaamme parantaen sekä työskentelemään kohti johtavaa ja vetovoimaista finanssiryhmää Suomessa!