(Poistunut julkaisusta)

Tietoturva-asiantuntija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Tule kehittämään kanssamme uusia, asiakkaidemme arkea paremmin tukevia palvelukonsepteja ja -tuotteita. OP:n Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalueemme on noin 1000 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajan voimin eturintamassa viemässä eteenpäin historian suurinta muutosta finanssisektorilla.

Nyt etsimme Jatkuvat palvelut -osastolle Tietoturva-asiantuntijaa.

Tehtävästä

IAM-alueen tietoturva-asiantuntijana toimit pääosin IAM-prosessista vastaavan asiantuntijan roolissa, varmistaen tietoturvan toteutumisen määritellyissä kohteissa identiteetinhallinnan, pääsynhallinnan ja käyttövaltuushallinnan osalta. Näitä ohjauksesi piirissä olevia kohteita ovat esimerkiksi liiketoiminnan kehityshankkeet, palveluiden hankinnat, ulkoistetut käyttöpalvelut sekä työasemainfra.

Kahta samanlaista päivää et tässä tehtävässä näe. Arkipäivän tekemisesi on osittain tuotannon sujuvuudesta huolehtimista, osittain kehitystyötä. Seuraatkin aktiivisesti alan kehitystä ja tiedät alan uusimmat tuulet, keinot ja mahdollisuudet. Kuuntelet myös tarkalla korvalla liiketoiminnan tarpeita ja ymmärrät, miten reagoida niihin. Paljon riippuu myös omasta osaamistaustastasi, mitä työtehtäväsi tulevat käytännössä olemaan.

Jatkuvat palvelut -osastolla tulet työskentelemään huippuluokan asiakaskokemuksemme alkulähteellä. Vaikka osastomme tärkeimpänä tehtävänä on varmistaa palveluidemme häiriötön ja laadukas toiminta, digitalisaation myötä myös sinun katseesi tulee olemaan tiukasti tulevassa. Palvelutuotantomme laajentuessa ja liittyessämme uusiin ekosysteemeihin tunnistat kehityskohteita, ideoit uutta tai muotoilet työskentelyämme ja tarjoamiamme palveluita. Onnistumisemme viitoittaa tietä OP:n menestymiselle.

Asiakaskokemuksemme vaalijat ja kehittäjät >> https://op-careers.fi/content/jatkuvatpalvelut/?locale=fi_FI

Näistä syistä meille töihin

Meidän kanssamme sinun on mahdollista saada näkyvää aikaan. Rinnallasi tulevaa suunnittelee ja haasteita taklaa 150 sparraavaa työkaveria, jotka ovat aina valmiita kuuntelemaan ja venymään puolestasi sen ekstra metrin. Tulet saamaan työllesi tarvittavat resurssit, ja osa-optimoinnin sijaan voit keskittyä pitkäjänteiseen ja visionääriseen kehittämiseen sekä laadunvarmistamiseen. Saat työskennellä yhteisössä, jossa dialogi on avointa sekä toiminta johdonmukaista ja läpinäkyvää. Koska matkaa on vielä jäljellä ja panostamme kehittämiseen laajalla rintamalla, pystymme tarjoamaan omalle kehittymisellesi ja urallesi vaihtoehtoisia polkuja.

Tietoturvapalvelut -yksikkömme on osa Jatkuvia Palveluita. Vastaamme, tuemme ja valvomme OP Ryhmän tietoturvan toteutumista tuotannon tietoturvan osalta. Meillä on mielenkiintoinen ja kehittyvä ympäristö sekä mahdollisuudet kehittää ja ylläpitää tietoturvaosaamista pankki- ja vakuutusjärjestelmien parissa.

Työyhteisönä olemme yhteen hiileen puhaltava joukko tietoturva-alan ammattilaisia. Meillä on kaikilla itsenäinen ote työskentelyyn, mutta yksinpuurtajia emme missään nimessä ole! Vaikka etätyöskentely onkin joustavaa, kohtaamme mielellämme toisiamme Vallilan arjessa kasvotustenkin tietoa jakaen ja keskenämme sparraillen.

Tutustu meihin työnantaja tarkemmin täällä >> https://op-careers.fi/content/kehittaminenjateknologiat/?locale=fi_FI

Menestymisen avaimet

Loistat tässä tehtävässä, mikäli sinulla on laaja IAM- ja tietoturvaratkaisujen asiantuntemus, joka perustuu käytännön kokemukseen, ja kouluttautumisella hankittuun tietoon sekä jatkuvaan alan kehityksen seurantaan. Vaikka emme koodaria tai kädet savessa työskentelevää teknistä taituria haekaan, on sinulla silti syvällinen tekninen ymmärrys, joka omalta osaltaan mahdollistaa tietoturvaratkaisujen hyödyntämisen ja kehittämisen. 

Työhistoriasi aikana olet hankkinut kokemusta esimerkiksi

  • IAM-alueen tekniikoista ja tuotteista, kuten esimerkiksi EIM, ISAM, ISIM ja AD
  • IAM-ratkaisujen määrittely-, suunnittelu- ja käyttöönottoprojekteista
  • IAM-ratkaisujen soveltamisen ohjeistuksesta ja ohjauksesta järjestelmäkehityshankkeissa
  • erilaisten järjestelmäarkkitehtuurien integraatioiden IAM-haasteista ja niiden ratkaisuista
  • pilvipalvelujen, luottamusverkostojen ja federoinnin ratkaisuista.

Sinulla on taustaa suuressa organisaatiossa työskentelystä tai isojen yritysten kanssa työskentelystä, verkostoidut luontevasti ja viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin lukuisten toimijoiden ja toimittajien kanssa. Työotteesi on vahvasti ratkaisukeskeinen, pysyt rauhallisena kiireisessäkin tilanteessa etkä pienestä hätkähdä.

Pystymme kirkkain silmin sanomaan, että päätöksissämme ja arjessamme näkyvät OPn arvot: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Toivottavasti nämä ovat myös sinulle tärkeitä asioita.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Mikäli vakuutimme sinut tehtävästä ja kulttuurin sopivuudesta sinulle hae tehtävään 28.11.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta odottele viimeiseen hakupäivään.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Timo Rossi kertoo sinulle mielellään lisää p. 0500 895 960 16.11.2018 klo 13-16. Voit myös laittaa Timolle sähköpostia timo.rossi(at)op.fi 

Tehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee Vallilassa. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.