(Poistunut julkaisusta)

Tietoturva-asiantuntija
Enfo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Palkkaamme vakituiseen työsuhteeseen tietoturva-asiantuntijan, jonka haluamme kasvattaa pidemmällä tähtäimellä tietoturva-arkkitehdiksi.

MISTÄ ON KYSE

Palkkaamme tietoturvatiimiimme vakituiseen työsuhteeseen tietoturva-asiantuntijan suunnittelemaan ja jalkauttamaan tietoturvaan liittyviä toimenpiteitä eri toiminnoissamme. Tietoturva-asiantuntija toimii myös neuvonantajan roolissa organisaatiossamme. Tärkein tehtäväsi on varmistaa tiimisi kanssa, että Enfon digitaalinen omaisuus on suojattuna ja erilaisiin uhkakuviin on varauduttu jo ennalta.

Tietoturvatiimimme tuottaa ja kehittää tietoturvapalveluita organisaation sisäiseen toiminnan suojaamiseen. Tulet keskittymään erityisesti tietoturvan viitekehyksen ja hallintomallien kehittämiseen ja jalkauttamiseen sisäisesti, lisäksi vastuullasi on tietoturvan vaatimusten seuranta riskienhallintaan peilaten sekä muut hallintatoimenpiteet. Syvennyt myös Enfon tarjoamien palveluiden tietoturvakomponenttien kehittämiseen, jotta pystymme tarjoamaan mahdollisimman paljon lisäarvoa asiakkaillemme.

Liityt jäseneksi tietoturvatiimiimme, jossa työskentelee sekä teknisiä että hallinnollisia tietoturvan ammattilaisia sekä Kuopion ja Espoon toimistoilla. Työskentelet omien tiimiläistesi lisäksi tiiviisti organisaation sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Suhtaudumme työhömme vakavasti, mutta pidämme silti samaan aikaan sopivan pilkkeen silmäkulmassa.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ

Tulevaisuudessa organisaatiomme suojaamisen varmistamisen lisäksi tulet myös sparraamaan ulkoisia asiakkaitamme ja kehittämään tietoturvaratkaisuja asiakkaillemme tarjottaviin palvelukokonaisuuksiin, joten pääset kasvamaan roolissasi ja omaksumaan uusia vastuualueita ajan kuluessa. Toivomme, että olet aidosti kehityshenkinen, itseohjautuva ja ratkaisukeskeinen persoona. Tehtävässä menestymistäsi helpottaa IT-alan ymmärrys, jonka myötä sinulla on kyvykkyys ymmärtää laajoja tietoturvakokonaisuuksia.

Päivittäisenä työkielenäsi on suomi ja puhut lisäksi konsernikieltämme englantia. Kommunikoit tiiviisti eri toimintojemme ja myös asiakkaidemme kanssa, sekä tuotat tarvittavaa dokumentaatiota molemmilla kielillä.

Avaimesi roolissa onnistumiseen / eduksesi on:

  • Ymmärrystä yhdestä tai useammasta teknisestä tietoturva-domainista, niiden arkkitehtuurista ja niihin liittyvistä tietoturvakontrolleista
  • Ymmärrystä IT-alan viitekehyksistä ja hallintomalleista, kuten ITIL, ISO 27001, VAHTI tai KATAKRI
  • Ymmärrystä ja kokemusta SIEM- ja ITSM-ratkaisuista
  • Ymmärrystä ja kokemusta tietoturvaloukkauksien torjunnasta
  • Hyvä reagointikyky uhkakuvien ja tietoturvahaasteiden parissa
  • Kyky kääntää teknisiä asioita esiintuotaviksi riskeiksi ja päinvastoin sekä näyttöjä laadukkaista tuotoksista tietoturvan parissa
  • Kyky havainnoida ja käsitellä asioita kokonaisvaltaisesti ja ratkaisukeskeisesti

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan, mutta jossa sinulla on edelleen myös mahdollisuus kehittyä ja haastaa itseäsi ammatillisesti – kasvuorganisaatiomme tarjoaa uskottavat resurssit onnistumiseen. Tarjoamme sinulle monipuoliset edut, kuten kattavan työterveyshuollon, virike- ja lounasedun, joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Haku tähän tehtävään tapahtuu rekrytointijärjestelmämme kautta. Jätäthän hakemuksen pikaisesti, viimeistään 11.11.2018 mennessä.

HAE PAIKKAA 

Tehtävään ja rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään Altti Heinonen (Manager, Security Operations) numerossa +358 44 719 3067 tai sähköpostitse altti.heinonen@enfogroup.com.