(Poistunut julkaisusta)

Tietoturva-asiantuntija
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Kiinnostaako sinua finanssipalveluiden turvallisuuden kehittäminen? Haetko ympärillesi osaavaa ja kokenutta tietoturvajoukkuetta? Palatko halusta kehittää tietoturvan hallintakeinoja nykypäivän digitalisoituvassa maailmassa ja viedä niitä osaksi yrityksen jokapäiväistä toimintaa?

Mandatum Lifessa tiedonhallintaan, tietoturvaan ja tietosuojaan liittyvä osaaminen on koottu liiketoiminnasta riippumattomaan Data Governance -yksikköön. Yksikön vastuulla on näiden osa-alueiden regulatiivisten vaatimusten seuranta ja tulkinta liiketoimintamme näkökulmasta, riskien tunnistaminen sekä hallintatoimenpiteiden määrittäminen ja koordinointi. Yksikön vastuulle kuuluu myös toimittaja-arvioinnit, yleinen kehittäminen, viestintä ja raportointi em. alueilla.

Haemme nyt vahvistusta yksikössä toimivaan tietoturvatiimiin hallinnollisen tietoturvan alueelle.

Odotamme sinulta vähintään viiden vuoden työkokemusta ja vahvaa näyttöä hallinnollisen tietoturvan ja riskienhallinnan alueilla. Sinulla on hyvä IT-osaaminen ja kyky ymmärtää uusia teknologioita esim. robotiikkaa ja tekoälyä. Kykenet kommunikoimaan sujuvasti liiketoiminnan, teknisten asiantuntijoiden ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisukyky vähintään suomen- ja englannin kielillä. Olet järjestelmällinen ja työotteesi on palvelulähtöinen. Sinulla on motivaatio oppia uusia asioita ja kehittää osaamistasi. Tehtävään soveltuvat tietoturvasertifioinnit (esim. CISA, CISM, CISSP, CRISC), turvallisuusstandardien (esim. ISO 27000 -sarja) tuntemus ja mahdollinen finanssi- tai vakuutusalan sekä konsultoinnin kokemus on eduksesi.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä finanssialan johtavassa yrityksessä, joka on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista kahdeksana vuonna peräkkäin. Työtäsi ja kehittymistäsi tukevat suuren ja vakavaraisen Sampo-konsernin edut sekä koulutusmahdollisuudet. Työskentelet juuri uusituissa tiloissa pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla. Työaikasi on liukuva.

Hae tehtävään 28.10.2018 mennessä täyttämällä hakulomake alla olevasta linkistä. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Vesa Tupala, puh. 040 486 5725. Tavoitat Vesan parhaiten arkisin klo 14 – 15.

Lue lisää Mandatum Lifesta ja katso viimeisimmät kuulumisemme osoitteessa www.mandatumlife.fi.