(Poistunut julkaisusta)

Tietoturva-asiantuntija, SIEM ja lokitietojen hallinta
Cygate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2018

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Cygate Oy: Home of Experts.

Cygate Oy on arvostettu IT-ratkaisujen tarjoaja ja merkittävä osa Teliaa. Osaamisemme on vahvistunut entisestään, kun joukkoomme on liittynyt identiteetin ja käyttövaltuushallinnan edelläkävijä Propentus Oy sekä pilvi- ja kyberturvaosaaja Cloud Solutions CS Oy.

Seuraava mahdollisuutesi

Cygaten tietoturva-asiantuntijana saat mahdollisuuden työskennellä alan johtavien teknologioiden sekä kokeneiden sinua tukevien tietoturva-asiantuntijoiden ja -konsulttien kanssa. Olemme kehittäneet pitkälle vietyjä kyberturvapalveluja (SOC, Security Operations Center) useiden vuosien ajan ja kyvykkyytemme suojata asiakkaidemme kriittisiä palveluita, prosesseja ja resursseja on hyvin korkealla tasolla. Seuraamme jatkuvasti alan tuoreimpia uhkia ja trendejä, joiden kautta palvelujamme kehitetään päätelaitteista monipuolisesti aina verkon reunoille asti.

Roolissasi suunnittelet, toteutat, ylläpidät ja kehität erilaisia SIEM-, lokienhallinta- ja kybertilannekuvapalveluja, jotka toimivat kyberpuolustuksen keskiössä. Tehtävän kautta sinulla on mahdollisuus auttaa asiakkaitamme suojautumaan kehittyneitä tietoturvauhkia vastaan sekä saavuttamaan mm. GDPR-tietosuoja-asetuksen kautta asetettuja vaatimuksia.

Tarjoamme sinulle

Cygate Oy on kyberturvapalveluiden tuottajana tunnettu ja luotettu toimija sekä haluttu työnantaja hyvine työsuhde-etuineen. Osaamisemme ja kokemuksemme kautta pystymme tarjoamaan sinulle haasteellisia ja yhteiskunnalle merkittäviä tehtäviä, mainion kasvualustan alan huippuasiantuntijaksi ja mielekkään työympäristön alan muiden huippuasiantuntijoiden keskuudessa. Oman kehittymisesi ohella pääset kehittämään ja tuotteistamaan kyberturvapalveluitamme sekä sitä kautta vaikuttamaan laajemmin palvelutarjontaamme. Kuvatun roolin mukaisten tehtävien lisäksi pystymme tarjoamaan sinulle myös muita osaamisen kehittämiseen liittyviä tehtäviä erilaisten asiakas- ja kehitysprojektien kautta.  

Odotamme, että sinulla on

  • osaamista ja ymmärrystä erilaisista tietoturvateknologioista ja arkkitehtuureista
  • tehtävään soveltuva teknillinen koulutus
  • kokemusta IT-palveluiden kehittämisestä tai palvelutuotannon rakentamisesta
  • itsenäisyyttä ja oma-aloitteisuutta sekä äärimmäistä innostuneisuutta tietoturva-alaa kohtaan
  • asiakaspalveluotetta ja monipuolista teknistä ongelmanratkaisukykyä
  • hyvää vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja sekä kykyä työskennellä ryhmässä
  • ymmärrystä ja kokemusta virtualisoinnista
  • kokemusta tietoturvatapahtumien ja lokien analysoinnista
  • osaamista erityisesti SIEM-järjestelmistä ja lokitietojen hallinnasta (esim. ELK, LogPoint, RSA, Splunk, QRadar)
  • ymmärrystä ohjelmoinnista ja API-rajapintojen hyödyntämisestä (Python/skriptaus, regex)

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään valittu voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Antti Jääskeläinen, puhelimitse 045 657 6824 (perjantaisin klo 10-12) tai sähköpostitse antti.jaaskelainen@cygate.fi

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.5.2018.

Cygate Oy toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta 300 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.cygate.fi