Tietoturva-asiantuntija (1900020P)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Kuvaus

Hae meille, jos haluat työskennellä ICT-alan näköalapaikalla.

HUS Tietohallinto on HUSin tulosalue ja se toimittaa tietojärjestelmä-, tietotekniikka- ja viestintätekniikkapalveluita sekä tietotekniikan laitevuokrausta pääsääntöisesti HUS kuntayhtymälle, kuntayhtymän yhteistyökumppaneille sekä tytär- ja osakkuusyhteisöille. HUS Tietohallinnon liikevaihto on 165 milj. euroa ja sen palveluksessa on 360 IT-alan huippuammattilaista. HUS Tietohallinto on aktiivinen toimija, joka kehittää ja ottaa käyttöön uusia innovaatioita terveydenhuollon toimialalla.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen tietoturva-asiantuntijaa Teknologia- ja tuotantopalveluiden tulosyksikköön 16.12.2019 alkaen.

Tietoturva-asiantuntijana tehtäväsi on toimia teknisenä asiantuntijana HUSin hankintojen ja projektien tietoturvan suunnittelussa. Työskentelet myös tietoturvapäällikön ohjauksessa sisäisenä konsulttina HUSin sisällä antaen neuvontaa liittyen esimerkiksi HUSin sisäisten tietoturvamääräysten kehittämiseen, teknisten tietoturvariskien hallintaan, projektien tietoturvasuunnitteluun sekä sisäisen tietoturvakoulutuksen kehittämiseen.

Näiden tehtävien lisäksi ylläpidät käytännön tietoturvaosaamistasi toimimalla osana tiimiä HUSin tietoturvan hallintakeskuksessa päivittäisessä tietoturvatyössä. Näihin tehtäviisi kuuluu haavoittuvuuksien hallinta ja tietoturvatapahtumiin vastaaminen. Tehtäviisi voi kuulua myös muita tehtäviä, kuten teknisen havainnointikyvyn kehittäminen, haittaohjelma-analyysi, uhkatiedon analysointi, teknisten tietoturvajärjestelmien, kuten lokijärjestelmän ylläpito, konfigurointi, vianselvitys ja kehittäminen.

HUSin tietotekninen infrastruktuuri on laaja, siinä on muun muassa noin 25000 työasemaa ja niiden lisäksi palvelimia sekä lääkintä- ja kuvantamislaitteita.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • soveltuvaa kokemusta ohjelmistotekniikan tai tietojenkäsittelyn alalta
  • itsenäistä ja vastuullista työotetta
  • analyyttistä ja kokonaisvaltaista ajattelutapaa
  • hyvää yhteistyö- ja organisointikykyä
  • sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa
  • erinomaista suomen, hyvää englannin ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Eduksesi katsotaan myös tietoturva-alan sertifikaatit ja työkokemus, kokemus tietojärjestelmien ylläpitotehtävistä, Windows ja Linux-pohjaisten palvelinympäristöjen ylläpidosta, käyttöjärjestelmien ja tietoliikenneteknologioiden tuntemus, käytännössä osoittamasi ohjelmointikokemus ja hyvät dokumentointitaidot.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työn, joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden sekä asiatuntevan ja mukavan työyhteisön, jossa sinulla on tilaisuus olla mukana kehittämässä laadukkaita terveydenhuollon palveluja maan johtavalla erikoissairaanhoidon palvelujen tuottajalla.
Hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä turvallisuusselvitys.

Tervetuloa työkaveriksemme! Lähetä meille sähköinen hakemus liitteineen hakuajan loppuun mennessä. Työ voi alkaa 16.12.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakukelpoisuus

Soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 16.12.2019  
Ensisijainen sijainti: Helsinki-Paciuksenkatu 25, Gradus, Helsinki
Organisaatio: 7422 HUS Tietohallinnon palvelin- ja tallennuspalvelut
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa teknisten asioiden osalta tietoturvapäällikkö Jouni Karvo, puh. 050 465 5113 (parhaiten tavoitettavissa 11.10.2019 klo 14.00 – 14.30 ja 16.10.2019 klo 14.00 – 14.30) sekä muissa tehtävään liittyvissä asioissa tietojärjestelmäpäällikkö Tero Ahokas, puh. 040 571 3223 (parhaiten tavoitettavissa 9.10.2019 klo 13.00 – 13.30).

Hakuaika päättyy: 18.10.2019

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot