(Poistunut julkaisusta)

TIETOTURVA-ARKKITEHTI
Oy Apotti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää asiakas- ja potilastietojärjestelmää?

Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon, kuin huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä - Apotti on oikea paikka sinulle! Teemme apottilaisina muutosta, jonka tarkoituksena on parantaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja palveluja.

Toimipaikkamme on tällä hetkellä Vallilassa, mutta muutamme syksyksi täysin uusittuihin tiloihimme Pitäjänmäkeen.

Etsimme joukkomme vahvistukseksi
TIETOTURVA-ARKKITEHTIA
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Vastaat palveluidemme tietoturvallisuusarkkitehtuurin ohjauksesta ja ohjeistuksesta. Vastaat lisäksi siitä, että palvelumme tukevat joustavasti sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa kansalliset tietosuoja- ja käyttövaltuutusvelvoitteet täyttäen. Tehtävässä olet tiiviisti mukana sosiaali- ja terveydenhuollon tietosuojavaatimusten ja käyttövaltuutuksien käytännön implementoinnissa Apotti-järjestelmään ja varmistat osaltasi siihen integroitujen palvelujen tietoturvan toteutumisen.

Tietoturva-arkkitehtina työskentelet yhdessä tietosuojalakimiesten, sosiaali- ja terveydenhuollon toiminnan asiantuntijoiden, toiminta-arkkitehtien ja teknologiatoimittajiemme kanssa; suunnitellen, linjaten ja ohjeistaen palvelukehityksen tietoturvan ja käyttövaltuutuksen toteutusta ja toimintatapoja.

Tehtäviisi kuuluu myös potentiaalisten tietosuoja- ja tietoturvariskien tunnistaminen ja seuranta, sekä riskien lieventämistyöhön osallistuminen. Omaat laaja-alaista ymmärrystä tietoturvallisuuteen liittyvistä uhkakuvista ja sinulla on taito tunnistaa tietoturvahaavoittuvuuksia järjestelmistä. 

Tarjoamme mahdollisuuden osallistua näköalapaikalla laajan sote-ammattilaisjoukon työhön vaikuttavan Apotti-järjestelmän kehittämiseen sekä toisaalta pääkaupunkiseudun kaikkien kansalaisten terveyteen ja hyvinvointiin laajasti vaikuttavien tietoteknisten ratkaisujen kehittämiseen. Toimialamme on suurten muutosten kohteena ja sinulla on tässä mahdollisuus kasvaa, kehittyä ja kouluttautua toimialan eturivin asiantuntijaksi ja vaikuttajaksi. Toimit moniammatillisen, kansainvälisen tiimin jäsenenä, osana projektiluonteista toimintaympäristöä.

Toivomme sinulta vahvaa sovellustason tietoturvaosaamista ja usean vuoden käytännön kokemusta tietoturva-tehtävistä erilaisissa tietojärjestelmähankkeissa. Lisäksi toivomme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavia tietoja. Sinulla on tehtävässä tarvittavaa suunnittelu- ja organisointikykyä sekä käytännön kokemusta tietojärjestelmäsuunnittelusta, määrittelystä ja testauksesta.

Sinulla on kyky saavuttaa asetetut tavoitteet ja varmistaa asioiden eteneminen reippaalla otteella. Verkostoidut mielelläsi ja viestit vakuuttavasti sekä suomeksi että englanniksi - suullisesti ja kirjallisesti - niin talon sisällä kuin sen ulkopuolellakin.

Arvostamme lisäksi:

  • Terveydenhuollon ja sosiaalitoimen asiakas ja potilastietojen käsittelyä koskevan lainsäädännön ja määräysten tuntemista
  • Osaamista standardeista ja parhaista käytännöistä ICT- arkkitehtuurin, kyberturvallisuuden tai tietosuojan alueilta (esim. COBiT, ISO 27001, ISO 27002, ITIL ja ISO 31000, CISSP/CISM sertifikaatti)
  • Kokemusta käyttövaltuushallinnan ja sovellustason tietoturvan suunittelu- ja ohjaustehtävistä
  • Kiinnostusta aihealueen kouluttamiseen ja käyttäjien ohjeistamiseen
  • Julkishallinnon tietoturvasuositusten ja ohjeistuksen tuntemusta (mm. Katakri ja VAHTI)

Meille on tärkeää, että työskentelyotteesi on ratkaisuhakuinen ja asioita edistävä. Koethan omaksesi dynaamisen työskentely-ympäristön ja arvojemme mukaisen uudisraivaajahenkisen toimintakentän muutoksessa olevalla toimialalla. Työhön liittyy koulutusjakso, jonka aikana saat kattavan perehdytyksen järjestelmän kanssa työskentelyyn. Osan koulutuksesta tapahtuu Yhdysvalloissa.

Toimimme yhdessä tuloksentekijöinä - tuomme käyttöön parhaat käytännöt ja reagoimme nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Ethän siis hätkähdä tapahtumarikkaasta arjesta ja nopeatempoisesta rytmistä!

Tarjoamme sinulle:

  • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
  • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
  • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
  • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
  • Työn, jolla on merkitys yli 1,6 miljoonan suomalaisen elämään

Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on tyytyväiset ihmiset - kannustamme henkilöstömme ammatillista kehittymistä ja ylläpidämme intoa ja luovuutta. Vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä joustavassa työympäristössämme.

Haasta itsesi ja hae mukaan vauhdikkaaseen joukkoomme!

Täytäthän hakemuksen, suosittelijoineen 1.7.2019 mennessä, jos koet, että muutoksessa oleva toimiala ja dynaaminen toimintaympäristö ovat sinua varten. Kerrothan hakemuksessasi, mikä sinulle on työssä tärkeää sekä palkkatoiveesi. Täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä!

Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. Valitsemme haastateltavat testin läpäisseiden joukosta.

Annamme mielellään lisätietoja tehtävästä. Voit olla yhteydessä Pääarkkitehti Jyrki Soikkeliin, 050 5937570, jyrki.soikkeli(at)apotti.fi

Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi