(Poistunut julkaisusta)

Tietoturva-analyytikko (2-taso) CGI:lle
CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Asiakkaamme CGI etsii tietoturva-analyytikkoa (2-taso) osaksi CGI:n tietohallinnon globaalia kyberturvallisuustiimiä.

Etsimme asiakkaallemme CGI:lle 2-tason tietoturva-analyytikkoa CGI:n sisäisestä tietoturvallisuudesta vastaavaan kansainväliseen Global Security Operations Centerin (GSOC) ”siniseen tiimiin”. Olet osa n. 10 henkistä globaalisti hajautettua tiimiä, jonka vastuulle kuuluu tietoturvauhkien monitorointi, lajittelu ja ratkaiseminen yhteistyössä GSOCin muiden asiantuntijatiimien kanssa. Tiimisi työn tavoite on varmistaa CGI:n toiminnan tietoturvallisuus kaikissa tilanteissa.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta Windows- ja Linux-ympäristöjen ja -sovellusten, sekä tietoverkkojen ylläpidosta. Eduksi katsomme työkokemuksen tietoturvauhkien reaaliaikaisesta monitoroinnista ja lajittelusta, sekä tietoturvauhkiin reagoinnista ja niihin liittyvästä dokumentoinnista. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn osana kansainvälisesti hajautettua tiimiä englannin ja suomen kielillä. Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla Suomen kansalaisuus.

CGI tarjoaa vakaasti kasvavan, kansainvälisen ja jatkuvasti uusia mahdollisuuksia tarjoavan työympäristön, jossa asiakkaiden ja työntekijöiden odotusten täyttäminen ovat etusijalla. GSOC:n asiantuntijat ovat kokeneita alansa huippuja ja tehtävä tarjoaakin poikkeuksellisen mahdollisuuden tietoturva-asiantuntijana kehittymiseen. Osaamiseesi ja kokemukseesi perustuvan kilpailukykyisen palkan lisäksi CGI tarjoaa sinulle monipuoliset mahdollisuudet kouluttautua ja kehittää omaa osaamistasi.

Voit hakea tehtävää helposti ja nopeasti lähettämällä englanninkielisen CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 30.9. mennessä. Tehtävässä työllistyt vakituiseen työsuhteeseen CGI:lle. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n Lead Recruiter Janne Borro, 044 542 9644, janne.borro@barona.fi

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys.