(Poistunut julkaisusta)

Tietotekniikan (IT) harjoittelija (Skanska Oppiva 2019, kesätyö)
Skanska

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Haemme Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmaan korkeakouluopiskelijoita. Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma, jossa työharjoittelut tehdään kesäisin.

Ohjelmassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä mielenkiintoisissa projekteissa sekä pääset mukaan kehittämään toimintaamme, josta olemme ylpeitä. Samalla pääset kehittämään omaa osaamistasi ja selvittämään omia kiinnostuksen kohteitasi sekä saat oman alan työkokemusta. Kansainvälinen työympäristömme tarjoaa sinulle innostavan ympäristön soveltaa oppimaasi käytäntöön.

Työskentelet Skanska Suomen Tietohallinnossa pääosin pääkonttorillamme Helsingissä tietotekniikan ja digitaalisten palveluiden parissa. Vastaat omalta osaltasi siitä, että tietojärjestelmät integraatioineen palvelevat laadultaan ja toiminnollisuuksiltaan rakennusliiketoimintaa ja rakentamisen prosesseja. Teet tiivistä yhteistyötä it-toimittajien kanssa varmistaen sovittujen asioiden toteutumisen niin tukitoiminnoissa kuin kehitysprojekteissa.

Osallistut omatoimisesti tietojärjestelmien kehittämiseen sekä koordinoit ja ohjaat järjestelmätoimittajien päivittäistä ylläpito- ja kehitystyötä. Huolehdit ohjelmisto-, palvelu- ja tuotepäivityksien ja uusien ominaisuuksien käyttöönotoista yhdessä toimittajien kanssa.

Pääset työskentelemään jatkuvasti kehittyvän alan viimeisimpien teknologioiden parissa sekä kehittymään tehtävässäsi joka vuosi vaativampiin tehtäviin.

 

Mitä toivomme sinulta?

Tärkeintä on reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen sekä se, että koet toimintamme perustana toimivan arvopohjamme omaksesi.

Lue lisää Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmasta ja hae mukaan 31.1.2019 mennessä osoitteessa www.skanska.fi/oppiva. Käymme hakemuksia läpi heti haun alettua, joten muista hakea ajoissa.

Tule rakentamaan parempaa yhteiskuntaa kanssamme!