(Poistunut julkaisusta)

Tietosuojavastaavan sijainen
Aktia Pankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Haemme nyt tietosuojavastaavan sijaista 15 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Sijaisuuden ajankohta on 1.11.2019–31.1.2021.

Tehtäväkuvaus ja vastuualueet

Tietosuojavastaavana työskentelet osana Compliance-toimintoa mutta raportoit itsenäisesti yhtiön johdolle. Compliance-toiminto kuuluu Risk & Compliance -yksikköön, ja se on liiketoiminnasta riippumaton Aktia-konsernin säänneltyjen yhtiöiden valvontatoiminto.

Tietosuojavastaavan tehtäviin kuuluu johdon ja työntekijöiden tiedottaminen ja neuvonta, tietosuojaa koskevien sisäisten sääntöjen laatiminen ja ylläpitäminen sekä tietosuoja-aiheisten koulutusten pitäminen. Lisäksi tietosuojavastaava osallistuu muun muassa tietosuojaa koskeviin vaikutustenarviointeihin sekä valvoo tietosuojalainsäädännön ja sisäisten sääntöjen noudattamista.

Toivottu osaaminen

Edellytämme sinulta tietosuojalainsäädännön tuntemusta ja käytännön kokemusta tietosuojatyöstä. Lisäksi toivomme sinulta:

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. OTM/OTK)
  • Hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa
  • Hyviä yhteistyötaitoja
  • Kykyä ilmaista itseäsi selkeästi niin suullisesti kuin kirjallisesti
  • Priorisointikykyä

Eduksesi luemme kokemuksen finanssialalta ja kokemuksen it-ratkaisuihin liittyvistä tietosuojakysymyksistä.

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoiset työtehtävät ja mahdollisuuden osallistua kokonaisvaltaisesti koko konsernin tietosuojatyöhön. Sinulla on mahdollisuus itse vaikuttaa työsi sisältöön, oppia uutta ja kehittää osaamistasi muuttuvassa toimintaympäristössä.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Compliance-toiminnon esimies Marika Hollmén, puh. 010 247 6494, marika.hollmen@aktia.fi.

Hakuaika päättyy 29.10.2019.