(Poistunut julkaisusta)

Tietosuojavastaava
Pohjantähti

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Haemme joukkoomme tietosuojavastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen jatkamaan edeltäjän erinomaista työtä tietosuoja-asioiden kehittämiseksi.

Tietosuojavastaava toimii organisaation erityisasiantuntijana auttaen tietosuojasäännösten noudattamisessa ja valvoen hyvää henkilötietojen käsittelytapaa Pohjantähdessä. Tietosuojavastaava ohjaa, kouluttaa ja tukee organisaatiota sekä sen johtoa laaja-alaisesti tietosuoja-asioissa. Lisäksi tietosuojavastaava kehittää aktiivisesti Pohjantähden käytäntöjä.

Tietosuojavastaava osallistuu tiiviisti liiketoiminnan kehittämiseen vastaten tietosuojakysymysten ajantasaisesta huomioimisesta ja vaikutusten arvioinnista saaden näin myös näköalapaikan Pohjantähden liiketoimintaan. Tehtäviin kuuluu myös osallistuminen rahanpesun ehkäisyä koskeviin toimiin.

Tehtävä sijoittuu Pohjantähden lakipalveluiden yksikköön.

Tietosuojavastaavan tehtävänä on muun muassa:

– avustaa organisaatiota tietosuojan suunnittelussa ja toimeenpanossa
– valvoa tietosuojan toteutumista ja raportoida tietosuojan toteutumisesta
– osallistua liiketoiminnan kehittämiseen varmistaen tietosuojakysymysten riittävän huomioinnin
– suunnitella ja valvoa tietosuojaan liittyviä tehtäviä itsenäisesti
– vastata tietosuojaohjeiden valmistelusta ja ylläpidosta
– osallistua sopimusten arviointiin tietosuoja-asioiden osalta
– vastata tietosuojakysymyksiin sisäisesti ja ulkoisesti sekä toimia yhteyshenkilönä suhteessa viranomaisiin ja rekisteröityihin.

Edellytämme hakijalta osaamista ja kokemusta tietosuoja-asioista, soveltuvaa korkeakoulututkintoa kuten OTK/OTM sekä itsenäistä, rohkeaa ja aktiivista otetta työhön. Lisäksi arvostamme halua kehittyä ja kehittää sekä positiivista asennetta ja sosiaalisia taitoja.

Luemme eduksi tietosuoja-asioiden osaamisen lisäksi kokemuksen sopimusjuridiikasta sekä digiosaamisen. Tehtävään voidaan liittää soveltuvia osa-alueita valittavan henkilön erityisosaamisen ja mielenkiinnon perusteella.

Tarjoamme hakijalle mahdollisuuden työskennellä kehittyvässä liiketoimintaympäristössä, ahkerassa ja iloisessa joukossamme. Tarjoamme oman työpisteen Hämeenlinnassa pääkonttorissamme, mutta myös etätyön tekemisestä voidaan sopia.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhtiön lakimies Krista Rantala, p.045 7731 4806, krista.rantala@pohjantahti.fi

Hae tehtävää viimeistään 26.1.2020 tämän linkin kautta ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä CV.

Säilytämme saamiamme hakemuksia liitteineen 18 kk henkilövalinnan tehtyämme.