(Poistunut julkaisusta)

Tietosuojalakimies
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2019

Tehtävän kuvaus


Etsimme sosiaali- ja terveystoimialalle tietosuojalakimiestä.

Sosiaali- ja terveystoimialalla tietosuojan merkitys on olennainen. Toimialan rekisterit, tietojärjestelmät ja toimintatavat vaativat jatkuvaa huomiotamme. Sosiaali- ja terveystoimen kehitystyössä on huomioitava tietosuojan vaatimukset, jotta rekisteröityjen oikeudet voidaan toteuttaa tehokkaasti.

Vahvistaaksemme entisestään tietosuojaosaamistamme etsimme tietosuojalakimiestä, jonka tehtäviin kuuluvat muun muassa toiminnan tietosuoja-asetuksenmukaisuuden seuranta, henkilöstön neuvominen ja ohjaaminen sekä koulutusten järjestäminen tietosuojalainsäädännön mukaisista velvollisuuksista. Tietosuojalakimies osallistuu myös tietojärjestelmähankkeisiin omalla osaamisellaan sekä hoitaa tietoturvaloukkausasioita.

Tarjoamme sinulle avoimen ja mukavan työyhteisön, jossa kollegoiden tuki on taattu. Lisäksi tarjoamme ison työnantajan edut sekä aitiopaikan sosiaali- ja terveydenhuollon muuttuvaan toimintaympäristöön.

Oletko sinä etsimämme tietosuojalainsäädännön hyvin tunteva asiakaspalveluorientoitunut tietosuojalakimies?

Tehtävä täytetään 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Haastattelut ovat perjantaina 23.8., maanantaina 26.8. ja tiistaina 27.8.2019. Kutsu haastatteluun lähetetään erikseen.
Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto.

Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävään valitun tulee esittää ennen työsopimuksen allekirjoittamista työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.


Luemme eduksi


sosiaali- ja terveysalan tuntemuksen ja koulutuskokemuksen.