(Poistunut julkaisusta)

Tietosuojakoordinaattori / avustava lakimies
Abloy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Abloy investoi voimakkaasti nopeasti kasvaviin digitaalisiin oviympäristö- ja kulunvalvonnan sekä työajanseurannan ohjelmistoihin, palveluihin ja ratkaisuihin, joita toimitamme partneri- ja jakeluverkostomme kautta kotimaan markkinoille sekä korkean turvallisuuden asiakasryhmille kansainvälisillä markkinoilla.

Haemme Joensuuhun tai Espooseen

TIETOSUOJAKOORDINAATTORIA /

AVUSTAVAA LAKIMIESTÄ

Työssäsi toimit tietosuojan erityisasiantuntijana sekä hoidat avustavan lakimiehen tehtäviä.

Minkälaista henkilöä haemme?

Sinulla on oikeustieteellinen loppututkinto. Arvostamme työkokemusta laki- tai asianajotoimistosta tai in-house juristin tehtävistä. Tehtävä edellyttää sinulta vahvoja vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä valmiutta työskennellä suomen ja englannin kielellä.  Olet taitava organisoimaan työtäsi ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Olet nopea oppimaan uusia asioita ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työssäsi olet ahkera ja tunnollinen ja saatat loppuun myös rutiinitehtävät. Työssä onnistumista tukevat tavoitteellisuus, perusteellinen ja tarkka työskentelytapa sekä vahva halua kehittää omaa osaamista yritysjuridiikan ammattilaisena. Tehtävä sisältää matkustamista.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä, mahdollisuuden kehittyä työssäsi ja kilpailukykyiset edut maailman johtavassa turvallisuusalan yrityksessä. ASSA ABLOY -konsernissa on runsaat 40.000 työntekijää yli 50 maassa. Urapolkuja löytyy pitkälle sekä asiantuntija- että esimiestehtäviin, tartu siis haasteeseen ja anna siipiesi kantaa!

Valittavalla henkilöllä on myös mahdollisuus hakea syksyllä 2019 alkavaan ASSA ABLOY -konsernin Graduate Development –ohjelmaan. Ohjelma tutustuttaa liiketoimintaamme sekä Suomessa että kansainvälisesti, ja siihen sisältyy myös 3 kk:n ulkomaanjakso keväällä 2020.

ASSA ABLOY EMEA -divisioonan 18 kuukauden Graduate-ohjelma on suunniteltu vastavalmistuneille tai opintojensa loppusuoralla oleville korkeakoulu- tai ammattikorkeakouluopiskelijoille, joilla on kykyä kehittyä tulevaisuuden huippuammattilaisiksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Legal Counsel Pauliina Luukkonen, p. 040 577 2017.

Täytä hakemus palkkatoiveineen 5.5.2019 mennessä osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a5c10566&lang=fi-FI