(Poistunut julkaisusta)

Tietosuoja-asiantuntija
Caruna Networks Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Etsimme Carunalle tietosuoja-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Espoossa. Carunan tavoitteena on hallita ja kehittää yksityishenkilöiden tietosuojaa siten, että päivittäinen toimintamme täyttää koko ajan nousevat vaatimukset yksityishenkilöiden tietosuojalle. Yksityishenkilöitä tietosuojamielessä ovat esimerkiksi Carunan asiakkaat, työtekijät, maanomistajat, alihankkijoiden työntekijät. 

Roolissasi johdat osa-aikaisesti toimivan tietosuojatiimin päivittäistä työtä, seuraat ja valvot tietosuojaan liittyvien prosessien (esim. tietopyyntöihin vastaaminen, tietojen poistaminen, tietosuoja rikkeiden raportointi) toiminnasta ja edustat Carunaa tietosuojaan liittyvissä asioissa. Vastaat myös Carunan tietosuojaohjeistuksen kehittämisestä, tietosuojatoiminnan suunnittelusta ja tietosuojaan liittyvän osaamisen kehittämisestä ja kouluttamisesta. Tietosuojan lisäksi sinulle tulee taustastasi ja mielenkiinnostasi riippuen myös tietoturvaan liittyviä työtehtäviä. Kotipesäsi on Carunan ICT-osastolla, mutta toimit läheisessä yhteistyössä sekä liiketoiminnan että lakiosaston kanssa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle elämäsi tilaisuuden perehtyä tietosuojaan - teemaan joka on vahvasti nousussa, globaalisti. Saat loistavan tilaisuuden osaamisesi kasvattamiseen tietosuojan alueella yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Tehtävä antaa näköalapaikan sähkönjakeluliiketoimintaan ja erinomaiset mahdollisuudet edetä urallasi uusiin haasteisiin.

Odotamme

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, kokemusta tietosuojan parissa työskentelemisestä ja jatkuva halu kehittyä tehtävässäsi. Olet kiinnostunut tietosuojasta ja tunnet EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) keskeiset asiat. Sinulla on halu ymmärtää Carunan liiketoiminnassaan käyttämiä asiakastietoja ja liiketoimintaprosesseja. Olet hyvä määrittelemään ja jäsentämään ongelmia, ja saat ihmiset mukaan ratkomaan "läpitalon" haasteta.

Kokemus sähkönjakeluverkoista ja energiatoimialasta lasketaan eduksesi. Olet palveluhenkinen, ulospäin suuntautunut korkeasti motivoitunut ammattilainen. Parannat toimintaa jatkuvasti rakentavalla otteella. Sinulla on erinomaiset esiintymistaidot, ja kommunikoit sujuvasti englanniksi ja suomeksi. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintojohtaja Heikki Linnanen, puh. 040 538 8467 tai sähköposti heikki.linnanen@caruna.fi.