(Poistunut julkaisusta)

Tietosuoja-asiantuntija
Istekki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2018

Työavain: 172085
Hakuaika alkaa: 19.3.2018
Hakuaika päättyy: 22.4.2018 23.59
Palkka: Sopimuksen mukaan
Työn luonne: Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Etsimme Istekin turvallisuus- ja riskienhallintaryhmään tietosuoja-asiantuntijaa.

Turvallisuus- ja riskienhallintaryhmässä työkavereinasi toimii toistakymmentä tietoturvan ja tietosuojan rautaista ammattilaista. Toimimme kansallisen tason kyberturvallisuuden ytimessä ja olemme verkostoituneet myös kansainvälisesti. Asiakkaan toiminnan tunteminen on meille tärkeä osa kokonaiskuvan muodostamista ja oikein mitoitetun palvelun tuottamista. Ryhmässämme on positiivinen yhdessä tekemisen meininki. Tarjoamme nyt tästä joukosta vastuullista ja monipuolista roolia kehittymishaluiselle tietosuoja-ammattilaiselle.

Työtehtäväsi vaativat sinnikästä perehtymistä muun muassa säädöksiin, standardeihin, tietosuojan parhaisiin käytäntöihin sekä riskienhallintamenetelmiin. Olet motivoitunut pitämään tietotaitosi ajan tasalla edellä mainituista asioista nyt ja tulevaisuudessa. Pystyt tuottamaan selkeitä asiakaslähtöisiä kirjallisia ja suullisia esityksiä asiakkaidemme ja yhteistyökumppanien liiketoimintayksiköille ja ylimmälle johdolle.

Etsimämme henkilö omaa vahvaa osaamista ja näyttöjä vähintään yhdestä tai useammasta alla mainitusta osa-alueesta:

  • EU:n yleinen tietosuoja-asetus
  • Kansallinen SOTE-erityislainsäädäntö
  • Tietosuojan toteuttaminen käytännössä
  • Tietoturvanhallintajärjestelmien tuntemus (esim. ISO 27001, Vahti, Katakri)
  • Riskienhallinta
  • Tietosuojaan liittyvää auditointikokemus

Tehtävässä tarvitaan lisäksi kokemusta projektityöstä ja siihen liittyvistä koordinointi- ja suunnittelutehtävistä. Odotamme sinulta lisäksi vastuuntuntoisuutta, vahvoja vuorovaikutustaitoja sekä intohimoista suhtautumista tietosuojaan ja itsensä kehittämiseen.

Tehtävääsi kuuluu eri puolilla Suomea oleville asiakkaillemme palveluiden tuottaminen. Tämän vuoksi sinulta odotetaan valmiutta matkustamiseen tilanteissa, joissa etäosallistuminen ei ole riittävä vaihtoehto. Jokaisesta henkilöstä tullaan tekemään hakijan suostumuksella huumetesti ja perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Toimipisteesi voi olla joko Kuopiossa, Jyväskylässä tai Tampereella.

Olethan yhteydessä, kerron meistä lisää! Toimithan nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteystiedot

Jouni Ihanus, ryhmäpäällikkö, jouni.ihanus@istekki.fi, puh. +358444341112

http://www.istekki.fi/