(Poistunut julkaisusta)

Tietosuoja-asiantuntija vakituiseen työsuhteeseen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2017

Oulun Energia Oy muodostaa yhdessä tytäryhtiöidensä (Oulun Sähkönmyynti Oy, Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy, Oulun Energia Urakointi Oy, Turveruukki Oy ja Huoltovoima Oy) kanssa Oulun Energia -konsernin. Oulun Energia -konsernin liikevaihto tilikaudella 1.1.-31.12.2016 oli 288,1 M€ ja liikevoitto 39,8 M€. Konserni työllisti keskimäärin yli 400 henkilöä.

Työn kuvaus:
  Haemme nyt Oulun Energia Oy:n tietohallintoon kokenutta
 
TIETOSUOJA-ASIANTUNTIJAA
 
vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta:
  Etsimämme henkilö pystyy toimimaan sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, järjestelmällistä työskentelytapaa, pitkäjänteisyyttä ja kykyä työskennellä paineen alaisuudessa. Haluat tehdä asiat kerralla oikein ja osaat myös vaatia tätä eri sidosryhmiltä. Osaat esiintyä ja ilmaista itseäsi selkeästi ja vakuuttavasti. 
 
Tarvitset tässä tehtävässä analysointi-, organisointi-, neuvottelu-, sopimis-, dokumentointi- ja koulutustaitoja. Hahmotat isoja kokonaisuuksia ja prosesseja, eivätkä tietojärjestelmien tekniset toimintaperiaatteetkaan ole sinulle vieraita. Tunnet hyvin tietosuojaan liittyvät rekisterinpitäjän vastuut ja velvollisuudet ja sinulla on työkokemusta tietosuojan parissa toimimisesta.
 
Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Tehtäviisi kuuluu:
  Tietosuoja-asiantuntijana osallistut konsernin henkilötietojen käsittelyä koskevaan suunnittelutoimintaan sekä tietosuojaa että tietoturvaa koskevaan valmisteluun, projektityöhön ja ylläpitoon. Seuraat ja valvot sekä henkilötietojen käsittelyä, että niiden suojausmenetelmiä ja annat tietosuojaan liittyvää koulutusta ja tukea henkilöstölle. Toimit yhdyssiteenä viranomaisiin ja raportoit konsernin johdolle tietosuojasta, tietoturvallisuudesta ja kehittämistarpeista. Vastaat myös konsernin johdon osoittamista muista tietosuojaa ja tietoturvaa tukevista tehtävistä jatkuvan kehittämisen periaatteita noudattaen.

Tarjoamme sinulle:
  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän vakavaraisessa ja tunnetussa yrityksessä sekä sopimuspalkkauksen.
 
Hakijoiden haastattelut hoidetaan yhteistyössä Adecco Oy:n kanssa. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi viimeistään 02.01.2018 mennessä osoitteella helen.vesik@adecco.fi. Voit hakea tehtävään myös LInkedInin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja ensimmäisen kierroksen haastattelupäivät ovat 22.12.2017 ja 8.01.2018 Jatkohaastattelut pidetään aikavälillä 9.01-12.01.2018. Kaikille hakijoille ilmoitetaan haun etenemisestä viimeistään 08.01.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Helen Vesik 040-167 8094 (11.12.-22.12.2017) Onnea hakuun!

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Helen Vesik 0401678094.

Asiakkaan tehtävänimike:  Tietosuoja-asiantuntija


Sijainti:  Oulu


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Helen Vesik, 0401678094


Toimipaikka:  Oulu