Tietopalveluneuvoja
Oulun yliopisto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Etsimme nyt Oulun yliopiston kirjastoon vakituiseen työsuhteeseen

TIETOPALVELUNEUVOJAA

Oulun yliopiston kirjasto tarjoaa Oulun yliopiston ja Oulun ammattikorkeakoulun tutkimuksen, opetuksen ja opiskelun tarvitsemat kirjasto- ja tietopalvelut. Tietopalveluneuvoja työskentelee kirjaston lainaus- ja neuvontapalveluissa. Tehtäviin kuuluu välitön asiakaspalvelu ja erilaiset asiakaspalvelun tukitehtävät sekä kirjaston asiakaspalvelun verkkopalvelujen kehittäminen.

Edellytyksenä tehtävään ovat korkeakoulututkinto, kirjastoalan koulutus, hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen hallinta sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Lisäksi tässä tehtävässä on hyödyksi ymmärrys ja kokemus verkossa tapahtuvasta asiakasviestinnästä ja verkkopalveluiden kehittämisestä.

Tehtävässä onnistumisessa edesauttavat hyvä kielitaito, kyky ja halu oppia uutta sekä ottaa haltuun uusia tietojärjestelmiä. Arvostamme avoimuutta, idearikkautta ja ennakkoluulotonta kehittämisasennetta. Tarjoamme monitieteisen ja kansainvälisen toimintaympäristön, jossa on mahdollista kehittyä tulevaisuuden osaajaksi.

Tehtävä sijoittuu yliopiston palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuusasteikon tasolle 5. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on korkeintaan 50% tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 31.01.2021. Liitä hakemukseen myös CV ja motivaatiokirje. Tehtävä täytetään 1.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Merja Ryhänen, merja.ryhanen@oulu.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413948
  • Tehtäväalue: IT, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu