(Poistunut julkaisusta)

TIETOPALVELUNEUVOJA
Oulun yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Oulun yliopiston kirjasto hakee ammattilaistemme joukkoon uutta moniosaavaa

TIETOPALVELUNEUVOJAA määräaikaiseen, osa-aikaiseen (60%) työsuhteeseen Oulun ammattikorkeakoulun Oulaisten oppimiskeskuksen kirjastoon.

Tietopalveluneuvoja työskentelee Oulaisten oppimiskeskuksen kirjastossa kolmena päivänä viikossa asiakaspalvelutehtävissä. Tehtäviin kuuluvat välitön asiakaspalvelu ja erilaiset asiakaspalvelun tuki- ja toimistotehtävät. Työnkuvaan kuuluvat myös kokoelmien ylläpito- ja järjestelytehtävät sekä erilaiset ohjaus- ja neuvontatehtävät.

Edellytyksenä tehtävään on kirjastoalan koulutus, kokemus kirjastoalan asiakaspalvelutehtävistä, hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen hallinta sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

Tehtävässä onnistumisessa edesauttavat ammattikorkeakoulun toimintaympäristön tuntemus, hyvä ja monipuolinen kielitaito, kyky ja halu oppia uutta sekä ottaa haltuun uusia tietojärjestelmiä. Arvostamme avoimuutta, idearikkautta ja ennakkoluulotonta kehittämisasennetta.

Tehtävä sijoittuu yliopiston palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuusasteikon tasolle 4-5. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on korkeintaan 50% tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Hae tehtävää sähköistä hakulomaketta käyttäen viimeistään 2.8.2020. Tehtävä täytetään elokuun 2020 aikana tai sopimuksen mukaan vuoden määräajaksi. Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjaston varajohtaja Minna Koistinen, minna.koistinen (at) oulu.fi ja kirjaston johtaja Minna Abrahamsson-Sipponen minna.abrahamsson-sipponen (at) oulu.fi.