(Poistunut julkaisusta)

Tietopalveluneuvoja
Taideyliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta? Taideyliopistossa olet osa moniäänistä yhteisöämme, joka toimii taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälisenä suunnannäyttäjänä.

Haemme Taideyliopiston kirjastoon


tietopalveluneuvojaa


tehtävä on määräaikainen 31.12.2020 saakka. Määräaikaisuuden perusteena on kirjaston palvelualustan vaihto ja siihen liittyvät tehtäväjärjestelyt. Valittavan henkilön toivotaan aloittavan tehtävässä 7.1.2020 tai mahdollisimman pian. Tietopalveluneuvojan ensisijainen työskentelypaikka on Sibelius-Akatemian kirjastoyksikössä.


Tietopalveluneuvoja sijaistaa kirjaston palvelualustan vaihdosta vastaavaa henkilöstöä. Palveluneuvojan tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua, aineiston kuvailua sekä kokoelmien hoitoon liittyviä tehtäviä ja muita kirjaston palvelutehtäviä esimiehen kanssa sovitulla tavalla. Tietopalveluneuvoja osallistuu aktiivisesti Taideyliopiston kirjaston työryhmien toimintaan.


Mitä odotamme?


Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää


-        vähintään kirjastoalan ammatillista koulutusta


-        asiakaspalveluosaamista


-        erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja


-        valmiutta verkostomaiseen työskentelyyn


-        valmiutta toimintojen uudistamiseen ja uusien työvälineiden käyttöönottoon


-        kiinnostusta oman osaamisen kehittämiseen


-        hyviä viestintäteknisiä valmiuksia


-        sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen taitoa


Eduksi luetaan kokemus työskentelyssä tieteellisessä kirjastossa sekä hyvä musiikin tuntemus.


Mitä tarjoamme?


Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset ja haastavat tehtävät taiteen uusimpien virtausten parissa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen sekä joustavat työajat ja kattavan työterveyshuollon.


Palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmään, jossa tehtäväkohtainen palkanosa sijoittuu vaativuustasolle 6. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanlisää. Kokonaispalkka työsuhteen alkaessa on 2200-2500 euroa. Tehtävässä on 4-6 kuukauden koeaika riippuen työsuhteen lopullisesta kestosta.


Hakeminen


Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sähköisen e-rekrytointijärjestelmämme kautta tästä (linkki hakulomakkeelle), kuitenkin viimeistään keskiviikkona 4.12.2019. Hakuilmoitus hakulinkkeineen löytyy myös Taideyliopiston verkkosivuilta https://www.uniarts.fi/tyopaikat/tietopalveluneuvoja.


Tiedustelut 


Lisätietoja antaa kirjastonjohtaja Tommi Harju, puh. 040 7104243 (26.11.2019 klo 11-12 ja 29.11.2019 klo 10-11) tai sähköpostitse tommi.harju(at)uniarts.fi 


https://lib.uniarts.fi/