(Poistunut julkaisusta)

Tietopalveluneuvoja
Tampereen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019

Haemme Tampereen yliopiston kirjastoon

Tietopalveluneuvojaa 

Tampereen yliopiston kirjasto on yliopiston kansainvälisesti korkeatasoisen tutkimuksen ja opetuksen keskeinen infrastruktuuri. Kirjasto tukee yliopiston tutkimusta ja opetusta tarjoamalla laadukkaita ja korkeatasoisia tietoaineistoja sekä asiantuntijapalveluita. Tehtävä sijoittuu avoimen tieteen palveluihin, joita ovat muun muassa avoimen julkaisemisen ja tutkimusdatan hallintataitojen sekä yliopiston tutkimus- ja julkaisutoiminnan näkyvyyden ja vaikuttavuuden edistäminen.

 

Tehtävänkuvaus:

Tietopalveluneuvojan työnkuvasta merkittävän osan muodostaa julkaisutoiminnan näkyvyyden ja vaikuttavuuden edistäminen, erityisesti julkaisutiedonkeruu ja siihen liittyvät tehtävät. Lisäksi tehtäviin kuuluu opinnäytteiden julkaisemiseen ja arkistointiin liittyvät tehtävät sekä asiakaspalvelu. Toiminta tapahtuu tiiviissä yhteistyössä kirjaston eri asiantuntijoiden ja tukipalveluiden kanssa. Tiimin työtä ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriön julkaisutiedonkeruun ohjeet ja linjaukset. Tarkempi tehtävänkuva sovitaan tehtävään valitun henkilön soveltuvuuden mukaan.

 

Edellytykset:

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään vähintään kirjasto-alan alempaa korkeakoulututkintoa tai ammatillista koulutusta. Työssä ovat eduksi tieteellisen julkaisutoiminnan, julkaisuarkiston ja tutkimustietojärjestelmän tuntemus ja asiakaspalveluosaaminen. Eduksi katsotaan myös tieteellisen kirjaston palveluiden tuntemus.

Yliopisto on työympäristönä monikulttuurinen, joten edellytyksenä on hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot suomeksi ja englanniksi.

Tehtävissä menestymistä edesauttavat hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky verkostomaiseen työskentelyyn, kiinnostus oman osaamisen kehittämiseen sekä asiakaspalveluhenkisyys.

 

Tarjoamme:

Mahdollisuuden työskennellä aktiivisessa ja idearikkaassa työyhteisössä. Toimintamme on ketterää ja pyrimme jatkuvasti kehittämään palvelutoimintaamme asiakaslähtöisesti. Työympäristömme on uusi ja moderni.

Tehtävä tarjoaa myös ainutlaatuisen mahdollisuuden olla aktiivisesti kehittämässä ja uudistamassa kirjaston tulevaisuuden palveluita Tampereen korkeakouluyhteisössä.

Lisätietoja työnantajasivuillamme.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävään sovelletaan työsopimuslain mukaista koeaikaa.

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti.  Tehtävän alustava vaativuustaso on 6. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

 

Tiedustelut:

Julkaisemisen tuki -tiimin esimies, Petri Tonteri, petri.tonteri@tuni.fi , puh 040 190 4270 (varmimmin tavoitettavissa ma 18.11.2019 klo 13.00-15.30 ja pe 22.11.2019 klo 9.00 - 11.00)

 

Hakuohjeet:
 
Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi Tampereen yliopiston sähköisellä hakulomakkeella . Hakuaika tehtävään päättyy keskiviikkona 27.11.2019 klo 23.59.