(Poistunut julkaisusta)

Tietopalveluneuvoja
Tampereen teknillinen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Tampereen teknillisen yliopiston kirjasto on yliopiston kansainvälisesti korkeatasoisen tutkimuksen ja opetuksen keskeinen infrastruktuuri. Kirjasto tukee yliopiston tutkimusta ja opetusta tarjoamalla laadukkaita ja korkeatasoisia tietoaineistoja sekä asiantuntijapalveluita. Sen tehtäviin kuuluu myös yliopiston tutkimus- ja julkaisutoiminnan näkyvyyden ja vaikuttavuuden edistäminen.

 

 

 

Tehtävä sijoittuu kirjaston Tiedonhankinnan ja -käytön tuki -tiimiin. Tietopalveluneuvojan esimiehenä toimii kirjaston palvelupäällikkö.

Tietopalveluneuvojan tehtävässä pääasiallisena tehtävänkuvana on painetun kokoelman hoito, kuten poistojen koordinointi ja luettelointitehtävät, ja painetun kokoelman ja oppimistilojen järjestelyyn liittyvät tehtävät. Lisäksi tehtäviin kuuluu työskentely kirjaston asiakaspalvelutehtävissä sekä asiakkaiden ohjaaminen ja neuvonta erilaisten tiedonhankinnan ongelmien parissa.

Tärkeän osan tietopalveluneuvojan työstä muodostaa myös yliopiston tutkijoiden julkaisujen validointi tutkimustietojärjestelmässä.

Edellytykset:                    

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä ylempää korkeakoulututkintoa ja informaatiotutkimuksen aineopintoja tai vastaavia, sekä yliopistokirjastojen tietojärjestelmien tuntemusta. Yliopisto on työympäristönä monikulttuurinen, joten edellytyksenä on hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot suomeksi ja englanniksi.

Arvostamme monipuolista kokemusta yliopistokirjastojen toiminnasta, hyvää organisointikykyä, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä positiivista asennetta. Aloitteellisuus, asiakaspalveluhenkisyys, joustavuus ja paineensietokyky ovat tehtävässä tarpeen.

Tarjoamme:

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä aktiivisessa ja idearikkaassa työyhteisössä. Toimintamme on ketterää ja pyrimme jatkuvasti kehittämään palvelutoimintaamme asiakaslähtöisesti. Työympäristömme on uusi ja moderni. TTY:n kirjasto sijaitsee kampusalueelle syksyllä 2015 valmistuneessa Kampusareena-rakennuksessa.

Tehtävä tarjoaa myös ainutlaatuisen mahdollisuuden olla aktiivisesti kehittämässä ja uudistamassa kirjaston tulevaisuuden palveluita Tampere3-yhteistyössä.

Palkkaus:    

Palkkaus perustuu tehtävien vaativuuteen ja henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaan. Tietopalveluneuvojan tehtävät asettuvat muun kuin opetus- ja tutkimushenkilökunnan vaativuustasolle 6. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Muuta huomioitavaa:     

Tehtävässä on työsopimuslain mukainen koeaika.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja se täytetään 13.8.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

 

Hakuohjeet:

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen riitta.lahdemaki@tut.fi viimeistään 26.6.2018. Kirjoita otsikkokenttään ”Tietopalveluneuvojan tehtävä”.