(Poistunut julkaisusta)

Tietopalveluneuvoja, tieto- ja julkaisupalvelut
Laurea-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Laurea-ammattikorkeakoulu on kansainvälinen metropoli­alueen hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn kehittäjä. Työelämään integroitunut korkeakouluyhteisömme keskittyy soveltavaan tutkimukseen ja ammatilliseen korkeakoulutukseen yhdessä työelämän kanssa opiskelijoiden ollessa uuden osaamisen ja palveluinnovaatioiden tuottamisen keskiössä. Meille laurealaisille palvelulupauksen lu­nastaminen joka päivä on kunnia-asia. 

Laurea-ammattikorkeakoulu on osakeyhtiö, jonka liikevaihto on n. 52 M€ ja joka työllistää n. 500 henkilöä. Uusmaalaisessa korkeakoulussamme on 7800 opiskelijaa. 

Haemme tietopalveluneuvojaa 1.5. alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Pääasialliset tehtävät liittyvät kirjaston asiakaspalveluun, kokoelmatyöhön ja viestintään. Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti Tikkurilan kampukselle. Laurea-kirjastosta lisätietoa https://www.laurea.fi/kirjasto. Tarjoamme sinulle mukavan ja osaavan työyhteisön, hyvät mahdollisuudet kehittää osaamistasi, modernit työolosuhteet ja strategian, jota viemme yhdessä ylpeydellä eteenpäin.

Edellytämme ammattikorkeakoulututkintoa ja kirjastoalan koulutus katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvia viestintätaitoja niin suomen kuin englannin kielellä, oppimismyönteisyyttä, yhteistyökykyä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kokemusta kirjaston asiakaspalvelusta. Työskentely korkeakoulukirjastossa katsotaan eduksi. 

Ensisijainen toimipisteesi sijaitsee Tikkurilassa Vantaalla. Tehtävä alkaa 1.5.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, ja siinä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä noudatetaan Yksityisen opetusalan työehtoja ja palkkausta.  

Hakemukset pyydämme lähettämään viimeistään 29.3.2020. Rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa käytämme videohaastattelua.

Tiedustelut: 19.3.2020 klo 13 – 15.30 Hanna Lahtinen hanna.lahtinen@laurea.fi / 040 573 8033