(Poistunut julkaisusta)

Tietomuotoilija, projektipäällikkö
MainIdea Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

Tule mukaan kasvavaan joukkoomme - etsimme innovatiivista Tietomuotoilijaa!

Miksi Tietomuotoilijaksi?

MainIdea on tutkimusyhtiö, joka toimii osana valmennus- ja konsultointiyritys Kulmia Groupia. Toimintatapamme ei ole perinteistä tutkimusyritystyöskentelyä: lähestymme tutkimusta konkretian, tiedon hyödynnettävyyden ja tulosten kehittämisen näkökulmasta. Onnistumisen kannalta ratkaisevaa on, miten tuemme tiedolla johtamista ja teemme tiedosta houkuttelevan työkalun asiakasorganisaatioillemme.

MainIdealla Tietomuotoilijana pääset mukaan tuottamaan tietoa ja luomaan ymmärrystä perustaksi laaja-alaisiin liiketoiminnan kehityshankkeisiin tutkimuksen keinoin. Samalla pääset mukaan innovatiiviseen joukkoomme, jossa töitä tehdään tosissaan, muttei totisina. 

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset vastaamaan omien asiakashankkeiden toteutuksesta tutkimusmenetelmien suunnittelusta, tiedonkeruusta ja datan käsittelystä aina tiedon analysointiin ja toimenpide-ehdotusten laatimiseen ja tulosten esittelyyn asti. Keskeinen osa rooliasi on myös online-raportointiympäristöjen suunnittelu ja rakentaminen. Työnkuvaan kuuluu myös asiakasviestintä sekä projektimyyntityö. Kasvavassa yrityksessämme pääset muokkaamaan rooliasi ja vastuitasi oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan!

Mitä tarvitset onnistuaksesi Tietomuotoilijana?

Asiakasasenne on yksi yrityksemme keskeisiä arvoja, joten odotamme, että välität aidosti asiakkaidemme menestyksestä. Asiakasyritystemme haasteiden ratkaiseminen ja liiketoiminnan kehittäminen ovat siis sydäntäsi lähellä. Sinulla on kaupallinen tausta tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Joukossamme on niin vastavalmistuneita kuin pidempää kokemusta omaavia henkilöitä. Tärkeintä ei ole kokemuksen pituus vaan innostus ja halu kehittyä.

Tiedonkeruu- ja raportointijärjestelmien käyttö on osa päivittäistä työtämme, joten kokemus niistä ja muu tekninen osaaminen lasketaan eduksesi. Olet analyyttinen, tarkka sekä hallitset laajoja kokonaisuuksia ja projekteja samanaikaisesti. Tehtävässäsi saat tiimimme täyden tuen, mutta odotamme sinulta kykyä työskennellä myös itsenäisesti ja tehokkaasti nopeastikin vaihtuvissa tilanteissa. Joustavuudella ja tehtäviin tarttuvalla ”hands on” -asenteella saavutat paljon.

Haluamme nyt kuulla sinusta, joten kerro taustastasi ja osaamisestasi, ja lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si osoitteeseen: katariina.strandman@mainidea.fi 13.5.2018 mennessä. 

MainIdean toimisto sijaitsee Vallilassa (Teollisuuskatu 21) ja Kulmian keskustassa (Eteläesplanadi 2).

Jos mielenkiintosi heräsi, soita, niin jutellaan lisää!
Katariina Strandman, toimitusjohtaja, puh. 050 413 2392