(Poistunut julkaisusta)

Tietomallioperaattori
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.12.2020

Haemme nyt mallipohjaisen rakentamisen osaajaa vahvistamaan BIM-tiimiämme, minkä voimin varmistamme projektiemme mallipohjaisen tuotannon onnistumisen niin rakentamisessa kuin kunnossapidossa.

Tehtävänimikeesi on tietomallioperaattori, missä roolissa vastaat mallipohjaisen rakentamisen tuotantoprosessin valmistelusta ja ohjaamisesta työmailla yhteistyössä projektihenkilöstön, BIM-tuotantopäällikön ja mittauksen kanssa. Työnkuva on monipuolinen ja haasteita tarjoava, mm. mallintamista, aineistojen käsittelyä sekä tiedonhallinnan ja työkoneautomaation parissa työskentelyä. Tehtäviin voi sisältyä myös mittaus- tai mittaustyönjohtotehtäviä. Lopullinen tehtäväsisältö määritetään kanssasi osaamisesi ja toiveidesi pohjalta.

Odotamme, että sinulla on tehtäviin soveltuva koulutus, kuten mittausinsinöörin tai rakennusalan vähintään AMK-tason koulutus. Ymmärrät tietomallipohjaisen toimintatavan periaatteet ja olet kiinnostunut niiden kehittämisestä yrityksemme rakennustuotannossa. Olet oma-aloitteinen, pystyt hallitsemaan kokonaisuuksia ja pystyt toimimaan myös paineen alla. Hyvät vuorovaikutustaidot auttavat menestymään tässä tehtävässä. Odotamme myös, että tunnet hyvin keskeisimmät tietomalli- ja mittausaineistoihin liittyvät ohjelmistot ja tietotekniset taitosi ovat hyvällä tasolla. 

Eduksi katsotaan aiempi kokemus rataympäristössä toimimisesta ja mallipohjaisen rakentamisen tuntemus (esim. tietomallikoordinaattori-koulutus). Aikaisempi kokemus rataympäristöstä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, vaan tarjoamme mahdollisuuden työssä oppimiseen. Arvostamme halua jatkuvaan toiminnan kehittämiseen ja kiinnostusta uusiin rakentamisessa hyödynnettäviin teknologioihin (esim. työkoneiden koneohjaus, dronet ja niillä tuotetut aineistot). Tärkeintä on kuitenkin aito halu kehittyä mallipohjaisen rakentamisen ammattilaiseksi. 

Tarjoamme sinulle miellyttävän työympäristön asiantuntevassa ja innostavassa tiimissämme, mielenkiintoiset ja vaihtelevat tehtävät mallipohjaisen rakentamisen parissa sekä mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua. Toimipaikkanasi voi olla jokin meidän toimipisteemme (Helsinki, Tampere, Kouvola, Oulu), työalueena on eri puolilla Suomea sijaitsevat projektit. 

Tehtävä edellyttää reipasta otetta tekemiseen, hyvää terveydentilaa, matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta joustaa työajoissa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa BIM-tuotantopäällikkö Jussi Heikkilä, jussi.heikkila@nrcgroup.fi, puh. 040-8625 216

 


Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Hierontaetu
  • Lounasetu

Ota yhteyttä:

Puhelin: 040 8625 216 Sähköposti: jussi.heikkila@nrcgroup.fi Sijainti: Helsinki, Kouvola, Tampere, Oulu