(Poistunut julkaisusta)

Tietomallikoordinaattori
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI ASUNTO- JA TOIMITILARAKENTAMISEEN

Tietomallikoordinaattori

Pohjois-Suomen talonrakennus-yksiköön, Oulun toimipisteeseen

Tulet osaksi yksikköämme, jossa työskentelee lähes 200 osaavaa ammattilaista erilaisissa työtehtävissä erilaisten hankkeiden parissa Kalajoen ja Sodankylän välillä.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa:

  • Eri suunnittelualojen tietomallien yhteensovittaminen yhdistelmämalleiksi ja mallien tarkastus
  • Tietomalliyhteistyön koordinointi ja valvonta
  • Tietomalliohjeistuksen ja mallin käytön kehittäminen
  • Tietomallien ohjelmistokoulutuksien järjestäminen ja pitäminen
  • Halu kehittää tietomallinnuskäytäntöjä 
  • Revit, ArchiCAD, Tekla Structures- ja Solibri Office- ohjelmien käyttäminen

Etsimällämme henkilöllä on vahva ymmärrys tietomallinnusohjelmistoista. Sinulle on luontevaa verkostoitua muiden alan toimijoiden kanssa ja tiedät miten edistää projektien tietomalliyhteistyötä. Olet sosiaalinen ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on rakennusmestarin, rakennus- tai diplomi-insinöörin tai muu työhön soveltuva koulutus. Asunto- tai toimitilarakentamisen kokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Avoimuus, osallistava työskentelytapa sekä ihmisten kehittäminen on meille tärkeää, ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttajapäällikkö Jari Uusi-Illikainen, puh. 040 532 1346

HAE TEHTÄVÄÄN 29.9.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.