(Poistunut julkaisusta)

Tietomallikoordinaattori, NRC, Helsinki/Riihimäki
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Tietomallikoordinaattori, NRC Group Finland Oy, Helsinki/Riihimäki

Etsimme Tietomallikoordinaattoria Turvalaitesuunnittelun tiimiin joko Helsinkiin tai Riihimäelle. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, ja täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Turvalaitesuunnittelu on noin 30 hengen kokoinen tiimi, joka vastaa mm. turvalaitejärjestelmien suunnittelusta, tasoristeysten suunnittelusta, turvalaitteiden käyttöönotto- ja tarkistuspalveluista sekä junakulunvalvontajärjestelmän suunnittelusta.

Tietomallikoordinaattori toimii suunnittelun osalta erittäin tärkeässä roolissa, vastaten nimettyjen projektien tietomalleista, päätyökalujen ollessa AutoCAD sekä Nova Point. Tietomallikoordinaattori mm. kerää eri teknisten osa-alueiden aineistoa tietomalliin, tekee selvityksiä sekä osallistuu tietomallintamisen kehittämiseen. Tietomallikoordinaattorin täytyy myös pystyä tulkitsemaan ja esittämään tietomallin dataa muille tiimin jäsenille.

Etsimme tehtävään lähtökohtaisesti henkilöä, jolla olisi jo aiempaa kokemusta tietomallintamisesta sekä AutoCAD:n käyttämisestä. Sopiva koulutus tehtävään on esim. teknisen suunnittelijan/piirtäjän, insinöörin tai muu vastaava koulutus. Suomen kielen osaaminen on pakollista.

Sopiva henkilö tehtävään on kehitysmyönteinen tiimipelaaja, jolla on aito halu olla mukana kehittämässä raideinfran turvalaitesuunnittelun tietomallintamista. Tehtävässä pääsee: tutustumaan monipuolisesti eri tekniikan aloihin, käyttämään alan parhaimpia työkaluja sekä osallistumaan mielenkiintoisiin ja pitkäaikaisiin infrahankkeisiin.

Kannattaa hakea tehtävään mahdollisimman nopeasti, sillä hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa, ja valinta tehdään heti kun sopiva henkilö löytyy. Täytä hakemus Adeccon sivuilla www.adecco.fi tai lähetä hakemuksesi suoraan Adeccon HR-konsultti Juhani Äikäkselle (juhani.aikas@adecco.fi). Muista laittaa mukaan CV sekä palkkatoiveesi tehtävään. Haku on auki 6.11.2019 asti. Lisätietoja tarvittaessa antaa Adeccon HR-konsultti Juhani Äikäs, puh. 0406634711, juhani.aikas@adecco.fi.

NRC Group on tehnyt sopimuksen Swecon kanssa suunnitteluliiketoimintansa myynnistä. Kaupan toteutuminen edellyttää kilpailuviranomaisen hyväksynnän, mutta toteutuessaan, suunnitteluliiketoiminta työntekijöineen siirtyy kokonaisuudessaan Swecolle 1.11.2019 alkaen. Lisätietoja kotisivuiltamme: www.nrcgroup.fi

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.