(Poistunut julkaisusta)

Tietomallikoordinaattori, Arkkitehtipalvelu Oy
Arkkitehtipalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2018
Tule osaksi innokasta ja innovatiivista asiantuntijajoukkoamme! Arkkitehtipalvelussa työskentelee jo 80 suunnittelun ammattilaista. Meillä on laaja kokemus aluesuunnittelusta, asuntosuunnittelusta, julkisesta rakentamisesta ja toimitilasuunnittelusta, sekä peruskorjaus – ja hankesuunnittelusta. Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä, Kuopiossa, Tampereella, Helsingissä ja Lahdessa. Asiakaslähtöisyys ja tiivis ammattilaisten välinen yhteistyö ovat innovatiivisen suunnittelutyömme perusta. Kokenut henkilökuntamme hallitsee laajat ja haastavat suunnittelukokonaisuudet. Nyt etsimme jälleen asiantuntijoita osaavaan joukkoomme! http://www.arkkitehtipalvelu.fi/

Etsimme nyt ensisijaisesti Jyväskylään TIETOMALLIKOORDINAATTORIA kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen.

Monipuoliseen työnkuvaan kuuluu eri suunnittelualojen tietomallinnustehtävien koordinointi. Tietomallikoordinaattorin tehtäviin kuuluvat mm.
• Tietomallinnustehtävien ohjaus ja koordinointi koko hankkeen ajan yhdessä pääsuunnittelijan kanssa
• tietomalliohjeiden ja –selosteiden laatiminen.
• törmäystarkastelujen ajaminen Solibri-ohjelmalla ja törmäystarkastelutyökalujen kehittäminen arkkitehtisuunnittelijoiden käyttöön.
• tietomallien laatuauditointi
• raportointi hankkeen johdolle ja tai suunnittelujohdolle sovitusti esimerkiksi suunnittelukokousten yhteydessä

Etsimämme henkilö on aktiivinen, tarttuu rohkeasti toimeen sekä kykenee työskentelemään ja ideoimaan itsenäisesti. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa.

Odotamme sinulta
• Kokemusta tietomallityöskentelystä (kokemus tietomallikoordinaattorina työskentelystä katsotaan eduksi)
• Korkeaa työmoraalia
• Jatkuvaa halua kehittyä ja kehittää työmenetelmiä
• Asiakaslähtöisen suunnittelun ymmärrystä

Koulutustaustasi on rakennussuunnitteluun ja/ tai tietomallikoordinaattorin tehtäviin soveltuva tutkinto yliopistosta tai ammattikorkeakoulusta. Määrittelemme yhdessä roolisi ja kehityspolkusi vahvuuksiesi ja tavoitteidesi mukaan.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme lounas- ja liikuntaetuja, maksuttoman aamiaisen, polkupyöräedun sekä monipuolista työhyvinvointitoimintaa.
Panostamme suunnitelmallisesti yrityksen ja henkilöstön laadukkaaseen johtamiseen, koska meistä se on osa työhyvinvointia.

Lue verkkosivuiltamme, miten Taru, Janne ja Karoliina meillä viihtyvät: http://www.arkkitehtipalvelu.fi/rekry/tyontekijakokemukset-/

Jos koet olevasi etsimämme tietomalliosaaja, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 31.8.2018 mennessä, niin olet mukana hakuprosessissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Kuusela, 044 334 6315, hanna.kuusela@go-on.fi.