(Poistunut julkaisusta)

Tietomalliasiantuntija
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Etsimme nyt

TIETOMALLIASIANTUNTIJAA 

Infraprojektien pariin

”Kunnianhimoisia projekteja, joita rakennetaan yhteistyöllä.”

Oletko tietomallintamisen salat tunteva tiimipeluri, joka haluaa tehdä töitä innostavassa, vaativia kokonaisuuksia toteuttavassa porukassa? Tule tietomalliasiantuntijaksi mukavaan ja tiiviiseen yhteisöömme, jossa taitosi huomataan ja saat syventää niitä haluamaasi suuntaan. 

Tietomalliasiantuntijana laadit urakoiden tietomallisuunnitelmia, ohjaat ja valvot mallien teknistä laatua ja koordinoit tietomallintamista projekteilla. Tehtäväsi on varmistaa mallien hyödyntäminen tilaajan toiveiden ja vaatimusten mukaisesti sekä toimia tietomalliasioiden yhteyshenkilönä tilaajalle. Keskeinen tehtäväsi on myös ohjata ja tukea urakan toteuttamista tietomallien tuella.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Menestyt tässä tehtävässä, mikäli työskentelytyylisi on itsenäinen ja järjestelmällinen ja kykenet hahmottamaan kokonaisuuksia. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja osaat viestiä tietomallinnuksen asioista selkeästi myös muulle projektihenkilöstölle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa AMK- tai DI-koulutusta sekä aiempaa kokemusta tietomallivastaavan tehtävästä väylähankkeella. Ymmärrät myös työmaan toimintaa. Eduksi katsomme erityisesti aiemman kokemuksen tietomallivastaavan tehtävistä valtatien, maantien, kadun tai radan rakentamisessa. Työmaat sijaitsevat eri puolilla Suomea, joten tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Miksi YIT?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja koko yhteisömme toimintaa. Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä. 

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, soita mittaustyönjohtaja Tomi Mäkelälle, puh. 040 713 0651 (tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 8-15).

Hae tehtävään ma 8.2.2021 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!