(Poistunut julkaisusta)

Tietomalliasiantuntija
FCG Finnish Consulting Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019

Haemme FCG Suunnittelu ja tekniikkaan laitossuunnittelun toimialallemme vahvaa asiantuntemusta omaavaa henkilöä vastaamaan laitoshankkeidemme tietomallinnuksen laadun ja yhteensovituksen tehtävistä. 

Suunnittelutiimissämme saat monipuolisen sekä laaja-alaisesti osaamistasi kasvattavan tehtävänkuvan. Suunnittelukohteet ovat pääasiassa vesihuoltolaitoksia, joissa asiantuntijuus käsittelyprosesseista yhdistyy laitos- ja rakennustekniikkaan.
Tehtäviisi kuuluvat mm. tietomallikoordinaattorina toimiminen, järjestelmäkehitykseen osallistuminen sekä tietomallinnusprosessin ohjaaminen ja valvonta. 

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (DI, insinööri AMK) sekä kokemusta tietomallipohjaisesta suunnittelusta. Aikaisempi kokemus suunnittelutehtävistä sekä tietomallikoordinoinnista ja tietomallien laadunvarmistustehtävistä katsotaan eduksi.
Työstä suoriutuminen edellyttää sinulta hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Tietomalliasiantuntija tekee tiivistä yhteistyötä eri suunnittelijoiden kanssa, joten edellytämme hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävään valittu koulutetaan tarvittavin osin tietomallikoordinaattorin tehtävien suorittamiseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työtehtävään osana kokenutta vesihuollon laitossuunnittelun tiimiämme. Toimipaikkasi on pääkonttorillamme Helsingin Käpylässä.

Pyydämme hakemusta palkkatoiveineen 18.8. mennessä.
Paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.