(Poistunut julkaisusta)

Tietoliikenteen IT-kehityspäällikkö
SOK IT

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2019

Tahdotko olla mukana määrittelemässä, miltä Suomen suurimman vähittäiskaupan alan toimijan tietoliikenneympäristö näyttää tulevaisuudessa? Meillä pääset tutkimaan sekä haastamaan laitevalmistajien eri teknologiaratkaisuja sekä ohjaamaan tulevaisuuden suuntaa. Pääset vaikuttamaan, mikä esimerkiksi IoT:n tai SD-WAN:n rooli tulee tulevaisuuden tietoliikennekokonaisuudessamme olemaan.

Mitä tulet meillä käytännössä tekemään

Työtehtäviesi keskiössä on viedä eteenpäin tietoliikennekokonaisuutemme jatkuvaa kehitystä. Työnkuvasi pitää sisällään suurien tietoliikennekokonaisuuksien määrittelyä sekä esimerkiksi ylätason arkkitehtuurisuunnittelua. Lisäksi tehtäviisi kuuluu käynnissä olevien projektien tukeminen sekä erilaisten ongelmatilanteiden ratkominen. Työsi tukee suoraan liiketoimintaamme, sillä olet mukana suunnittelemassa, millaisten tietoliikenneratkaisujen avulla palveluitamme saadaan tuotettua kaikkein järkevimmin sekä millaisia ratkaisuja esimerkiksi tulevaisuuden tietoliikennearkkitehtuurimme pitää sisällään.

Tarkempi tehtävänkuvasi ja vastuunjako tiimin sisällä määrittyy tarkemmin ydinosaamisesi perusteella. Vahvuuksistasi riippuen vastuullesi voi kuulua toimipisteiden tietoliikenneratkaisut, pilven tietoliikenneratkaisut tai keskitetyn tietoliikenneympäristön kehitystyö.

Työskentelet kiinteästi osana osaavaa tiimiä ja toimit tiiviissä yhteistyössä myös toimittajiemme kanssa. Lisäksi keskeisiä sinulle keskeisiä sidosryhmiä ovat yrityksen sisäiset asiakkaat. Tiimimme toiminta on ketterää ja meillä pääset kehittelemään erilaisia ratkaisuja kokeilemisen kautta.

Miksi meille töihin?

Koska meillä

Muovaat tulevaisuutta. Meillä pääset kehittämään Suomen suurinta tietoliikenneverkkoa sekä vaikuttamaan siihen, millaisin teknologioin kehitys tapahtuu tulevaisuudessa.

Ratsastat kehityksen aallonharjalla. Meillä pääset kehittämään uusia ratkaisuja sekä suunnitelmia tietoliikenneverkon kehittämiseksi. Meillä kehitys tapahtuu ketterin ja kokeilevin menetelmin eikä päätöksenteko tyssää kankeisiin hierarkioihin.

Olet hyvässä seurassa. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään kiinteästi osana asiansa osaavaa tiimiä. Toimit myös läheisessä yhteistyössä useiden eri laitevalmistajien ja toimittajien kanssa.

Pääset kehittämään osaamistasi. Tässä tehtävässä pääset toimimaan monipuolisissa tehtävissä ja syventämään teknologiaosaamistasi.

Lisäksi jokainen työntekijämme pääsee hyödyntämään S-ryhmän todella laajoja henkilöstötuja.

Menestyksesi avaimet

Näkisimme, että sinulla on oltava tehtävässä menestyäksesi vahva tekninen kompetenssi sekä vahva halu kehittää osaamistasi eri teknologia-alueilla. Olet ehkä lähtöisin operatiiviselta tasolta ja siirtynyt sieltä tietoliikennearkkitehdin rooliin ja nyt haluaisit laajentaa osaamistasi ja päästä toimimaan Suomen suurimman verkon kehitystehtävissä. Tunnet eri valmistajien teknologioita laajasti ja haluat aina etsiä sitä sopivinta ratkaisua. Olet ollut tekemisissä sekä langallisten sekä langattomien toimipisteiden verkkoratkaisujen että pilven tietoliikenneratkaisujen kanssa. Olet ehkä kuullut joskus puhuttavan seuraavista termeistä: SD-WAN, 802.1AX, 802.1X, Aruba Central, AWS Transit GW jne. Tärkeätä myös ymmärtää, että palomuurien ei ole tarkoitus vaan estää – vaan mahdollistaa asioita. Osaat haastaa sekä esittää argumentoituja näkemyksiä eri ratkaisuista.

Koska toimit matriisissa useampaan suuntaan vaikuttaen, on tärkeää, että sinulle on luontevaa verkostoitua ja rakentaa toimivaa yhteistyötä. Osaat siis kuunnella, vaikuttaa ja innostaa. Vaikka toimintamme kehittäminen edellyttää näkemystä, sinulta vaaditaan myös toteuttamisen taitoa. Olet myös avoin uuden oppimiselle ja toimit muutoksen mahdollistajana.

Mikäli mielessäsi on kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, Teemu juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Hänet tavoitat parhaiten 25.10. klo 12-15, 28.10. klo 14-16 tai 31.10 klo 13-15 numerosta 040 801 8546. Voit myös laittaa sähköpostia teemu.salminen@sok.fi. Tehtävään voit hakea 11.11.2019 mennessä.