(Poistunut julkaisusta)

Tietoliikennesuunnittelijoita eri toimipisteisiin
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme Tampereen, Hämeenlinnan, Lahden ja pääkaupunkiseudun toimipisteille

TIETOLIIKENNESUUNNITTELIJOITA

Hakijoilta odotamme soveltuvaa tietoliikenne- tai sähköteknistä koulutustaustaa sekä aiempaa työkokemusta tietoliikennesuunnittelun parista. Myös fyysisen tietoliikenneverkon rakenteiden ja rakennustavan tuntemus ja ainakin yhden verkkotietojärjestelmän (NIMS, KeyCom jne.) tuntemus on olennaista.

Työtehtävät vaihtelevat kuituliittymien suunnittelusta laajempien (mobiili)verkkojen suunnitteluun ja tehtävästä riippuen työ on liikkuvaa työtä maastossa. Ajokortti ja valmius liikkuvaan työhön on toivottavaa.

Eduksi katsotaan aiempi osaaminen sähkö- tai telealan parista sekä voimassaolevat työturvallisuus-, tulityö-, tieturva- sekä HätäEA-kortit.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Tietoliikennesuunnittelijoita eri toimipisteisiin. Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Kärkkäinen, heidi.karkkainen@temp-team.fi tai +358 40 582 8028.