(Poistunut julkaisusta)

Tietoliikennesuunnittelija
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Haemme tietoliikennesuunnittelijaa Helsinkiin.

Toivomme sinulta kokemusta tietoverkkojen suunnittelusta ja/tai rakentamisesta. Voit olla toiminut alalla vasta vähän aikaa tai jo pitempään. Projekteissa toimit oma-aloitteisesti ja itsenäisesti ja haluat oppia jatkuvasti uutta.

Toimeksiannot voivat vaihdella kuituliittymien suunnittelusta laajempien verkkojen suunnitteluun tai teollisuuden tietoverkkojen suunnitteluun, osaamisestasi ja asiakasprojekteista riippuen. Sinulla on mahdollisuus myös oppia sähköverkkojen, ratasähköistyksen, sähköradan ja radan turvalaitesuunnittelua.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tietoliikenne- tai sähköteknistä koulutustaustaa (Insinööri tai DI), sekä projektilähtöistä toimintatapaa. Sinulla on työkokemusta tietoliikenneverkkojen parista urakoitsijalla tai operaattorilla, mieluiten suunnittelusta sekä kyky kommunikoida ymmärrettävästi niin asiakkaille, päättäville tahoille kuin teknisille asiantuntijoille.

Odotamme sinulta:
-Reipasta asennetta ja halua kehittää toimintaa yhdessä
-Kokemusta laajojen tietoliikenneympäristöjen hallinnasta
-Data- ja viestintäverkkojen tuntemusta
-IP- ja reititysteknologian osaamista
-VPN-teknologian osaamista
-Lähiverkko- ja WLAN-osaamista

Katsomme eduksi:
muun sähkö- tai telealan tai kiskokaluston tiedonsiirron osaamisen.

Tarjoamme sinulle joustavan ja yksilölliset tarpeesi huomioivan työympäristön, mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään tulevaisuuden alaa yhdessä asiantuntevien ja innostuneiden kollegoiden kanssa. Pääset kehittämään itseäsi laaja-alaisena sähkö- ja tietoverkko asiantuntijana. Meillä on käytössä nykyaikaiset työvälineet sekä suuren konsernin edut.

Tule mukaan kasvavaan ja nopeasti uudistuvaan yritykseen!

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Mikko Rislakki puh. 040 5849 319 tai sähköpostitse mikko.rislakki@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 14.11.2018 oheisen linkin kautta. Huomioithan, että paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.