(Poistunut julkaisusta)

Tietoliikenneinsinööri, kokoaikainen, Lounea Palvelut Oy, Turku
Lounea Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Omaatko ongelmanratkaisukykyä sekä järjestelmällisyyttä? Onko tietoliikenneratkaisujen tekeminen sinulle arkipäivää tai koet paloa kyseisten tehtävien pariin? Jos vastasit kyllä, meillä voi olla paikka sinulle avoinna!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Lounea Palvelut Oy:lle, tietoliikenneinsinööriä 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle. Tehtävässä on alkuun noin 4 kuukauden perehdytys Salossa tai Turussa, jonka jälkeen työllistyt valitsemaasi Lounean toimipisteeseen. Lounean toimipisteet sijaitsevat Salossa, Turussa, Forssassa, Sastamalassa, Somerossa ja Lohjalla.

Tietoliikenneinsinöörinä pääset mukaan ratkomaan yritysasiakkaiden tietoliikennetarpeita. Työtehtäviisi kuuluu mm. yritysliittymien konfigurointi verkkoon ja tietoliikennevikojen korjaaminen. Teet yhteistyötä myyjien kanssa ja autat heitä löytämään oikeat ratkaisut asiakkaille. Lisäksi työtehtävissäsi olet läheisessä yhteydenpidossa asiakkaiden kanssa puhelimitse ja sähköpostitse.

Lounea tarjoaa laajan valikoiman yrityksen tarvitsemia tietoliikennepalveluita aina nettiyhteyksistä virtuaalipalvelimiin ja sähköpostipalveluista tuotannonohjausjärjestelmiin.

Lounea on paikallinen, tuttu ja turvallinen kumppani. Lounea auttaa asiakkaitaan valitsemaan oikeat palvelut ja sovellukset. Lounea tukee niiden käytössä ja vastaa kokonaisuuden toiminnasta. Lisätietoja: https://www.lounea.fi/yrityksille

Pääasialliset tehtävät

 • Asiakkaiden tietoliikennetarpeiden ratkaisut
 • Asiakasyhteydenpito

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa korkeakoulutaustaa (esim. it-tradenomi, tietoliikenneinsinööri)
 • Järjestelmällisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä
 • Viestintä ja vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Kasvaa alan asiantuntijaksi
 • Työskennellä kasvavassa it-alan yrityksessä
 • Päästä mukaan luomaan tulevaisuuden yritysverkkoa
 • Hyvään perehdytykseen
 • Uusiin urapolkuihin
 • Joustaviin työaikoihin

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 19.05.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Santeri Virtanen, santeri.virtanen@studentwork.com.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.