(Poistunut julkaisusta)

Tietoliikenneasiantuntijoita
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018

ETSIMME VALTORIIN TIETOLIIKENNEASIANTUNTIJOITA

Haemme useampia tietoliikenneasiantuntijoita vastaamaan asiakkaidemme tietoliikennepalveluiden operatiivisesta tuotannosta, käsittäen sekä Valtorin tuotteistettujen palveluiden tuotannon että asiakkaidemme asiakaskohtaisten ratkaisujen ylläpidon. Tehtävä painottuu laajaverkkotehtäviin, sisältäen erityisesti reititykseen ja palomuurisäännöstöjen suunnitteluun liittyviä tehtäviä. 

Hakijalta odotamme:
Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta tietoliikenneasiantuntijana toimimisesta vastaavissa tehtävissä. Huomioimme myös hakijat, jotka ovat vasta kouluttautuneet alalle ja etsivät suuntaa työuralleen. Odotamme että sinussa "asuu pieni insinööri" ja omaat luontaista mielenkiintoa ratkaista haasteita ja saada asioita aikaan.

Olet vastuuntuntoinen ja tartut innolla työtehtäviisi hoitaen ne kerralla kuntoon loppuun asti. Työympäristömme on hyvin muuttuva, joten odotamme sinulta kykyä ja halua muutokseen. Tehtävässä tarvitaan myös hyvää paineensietokykyä ja kykyä keskittyä oleelliseen joskus hektisissäkin tilanteissa. Oman työn organisoinnin lisäksi sinulla on hyvät yhteistyövalmiudet ja olet hyvä tiimipelaaja.

Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Tehtävän toivottu aloitusajankohta on syyskuu tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valittaviksi ehdotettavista henkilöistä tehdään hakijoiden suostumuksella turvallisuusselvitys. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakeminen: Haethan tehtävää 17.8.2018 klo 16:21 mennessä www.valtiolle.fi-portaalin kautta (tehtävän ID nro: 28-671-2018).

Lisätietoja:
Ryhmäpäällikkö Anders Kortesniemi
Puhelin: 0295504354 Lisätietoja tehtävästä 1.8.-8.8. välisenä aikana.
Sähköposti: anders.kortesniemi@valtori.fi