(Poistunut julkaisusta)

Tietoliikenneasiantuntijoita
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

ETSIMME TIETOLIIKENNEALAN AMMATTILAISTA!

Tehtävään kuuluu Valtorin vastuulla olevien tietoliikennetehtävien hoito Valtorin avainasiakkaille. Tietoliikenneasiantuntija hallinnoi ja kehittää sekä runkoverkko- että lähiverkkoympäristöjä, mikä vaatii erittäin laaja-alaista tietoliikenneosaamista sekä kykyä toimia yli tiimirajojen. Päivittäiseen työhösi kuuluvat niin palvelutuotantoon liittyvät tekniset asiantuntijatehtävät kuin tiivis vuorovaikutus asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tehtävässä ohjaat myös muiden toimintaa, sekä mahdollisesti toimit virtuaalitiimin vetäjänä.

Tehtävään valittu osallistuu kehitystyöhön yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa sekä kykenee kehittämään myös itsenäisesti tiimin ja yksikön toimintaa. Hän laatii teknisiä toteutussuunnitelmia erilaisissa hankkeissa, projekteissa ja ylläpidossa. Tehtävän tavoitteena on ottaa haltuun nopealla aikataululla asiakkaidemme isoja palvelukokonaisuuksia, mikä vaatii laajojen kokonaisuuksien ymmärrystä ja hallintaa.

Muut tehtävään liittyvät tiedot: Tehtävän toivottu aloitusajankohta on huhtikuu tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valittaviksi ehdotettavista henkilöistä tehdään hakijoiden suostumuksella turvallisuusselvitys. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakeminen: Haethan tehtävää 2.3.2018 klo 16:21 mennessä www.valtiolle.fi-portaalin kautta (tehtävän ID nro: 28-116-2018).

Lisätietoja:  Ryhmäpäällikkö Olli-Pekka Männistö
p. 029 550 4211