Tietoliikenneasiantuntija
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Haemme tietoliikenneasiantuntijaa CSC:lle laajan ja jatkuvasti kehittyvän verkkoympäristön tietoliikennejärjestelmien vaativiin ylläpito- ja kehitystehtäviin. 

Tietoliikenneasiantuntijana osallistut osaavien kollegoidesi kanssa CSC:n konesaliverkkojen suunnitteluun, ylläpitoon ja kehitykseen SecDevOps-mallin mukaisesti, ollen tekninen asiantuntija kehitettäessä toiminnan automatisointia, järjestelmien integraatioita ja hallintaympäristöjä.

Tehtävä antaa erinomaisen mahdollisuuden myös ylläpitää ja kehittää korkealaatuista ja kansallisesti ainutlaatuista tietotekniikkaympäristöä. CSC:n ylläpitämä Suomen kansallinen korkeakoulu- ja tutkimusverkko Funet sekä CSC:n konesaliverkot tarjoavat alustan niin tieteen ja kulttuurin suurtehoyhteyksiä vaativille erikoissovelluksille, kuin korkeaa tietoturvaa ja saavutettavuutta vaativille kriittisille palveluille. Verkkoja käyttävät esimerkiksi CSC:n datakeskuksissa sijaitsevat supertietokoneet ja muut suurteholaskenta- ja pilvipalveluympäristöt. CSC:llä on pitkä historia Suomen tietoliikenteen edelläkävijänä, sillä CSC liitti Suomen Internetiin vuonna 1988.

Asiantuntijana omaat hyvät oppimistaidot ja ymmärrät laajoja kokonaisuuksia. Olet hankkinut osaamista tietoliikenneverkkojen suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä tietoliikennejärjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä ja haluat kehittää osaamistasi edelleen aktiivisena tiimin jäsenenä.

Sinulla on hyvät ryhmätyöskentely- sekä projektitaidot sekä erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja -asenne. Tunnet hyvin tietoliikennetekniikat ja protokollat (mm. Ethernet, IPv4, IPv6, BGP, OSPF, IS-IS, MPLS) ja tekninen dokumentointi sujuu sinulta hyvin sekä suomeksi että englanniksi.

Voit olla vastavalmistunut tai valmistumassa oleva DI tai AMK insinööri tai omaat muun vastaavan tutkinnon. Työkokemus alalta muutaman vuoden ajalta on toivottavaa. 

Lähetä hakemuksesi 21.10.2020 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1391758
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne, Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: kehityspäällikkö Mikko Grönroos 19.10.2020 alkaen, mikko.gronroos(at)csc.fi, puh +358406638699