(Poistunut julkaisusta)

TIETOLIIKENNEASIANTUNTIJA
Terrafame Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Oletko sinä uusi IT-HENKILÖMME / TIETOLIIKENNEASIANTUNTIJAMME?
 

Haemme IT-henkilöä Terrafamelle Sotkamoon. Vastaat työasemaympäristön ylläpidosta ja käyttäjätuesta. IT-ympäristömme on laaja kokonaisuus, jossa vaaditaan monipuolista osaamista, ennakkoluulotonta ja uudistavaa asennetta, ryhmä- ja yhteistyötaitoja sekä alan kehittymisen seuraamista ja uusien tekniikoiden hyödyntämistä. Vastuualueesi on päätelaitteiden koko elinkaaren hallinnointi, hallintajärjestelmien (mm. AD, O365, SCCM, F-Secure AV, Dell ImageAssist) ylläpitäminen ja hyödyntäminen, tietoliikenneverkon perustehtävät, tulostinympäristön ja neuvotteluhuonetekniikan ylläpito, käyttäjien ohjeistaminen ja tuen antaminen. 
 
Sinulla on soveltuva IT-alan koulutus tai loppuvaiheessa olevat opinnot. Edellytämme ratkaisukeskeistä suhtautumista työn haasteisiin, teknistä osaamista tietokoneista ja mobiililaitteista, Windows-käyttöjärjestelmä- ja Office-ohjelmisto-osaamista ja perustietoja lähiverkoista. Olet avoin ja yhteistyötaitoinen, sinulla on vastuunottokykyä ja jatkuvaa halua kehittyä työtehtävissäsi. 
 
Haemme myös tietoliikenneasiantuntijaa. Mikäli olet tietoliikenneosaaja, sinulla on kokemusta verkon aktiivilaitteiden konfiguroinnista ja haluat vastuullesi vaativien tietoverkkojen suunnittelu- ja ylläpitotyöt, haluamme kuulla sinusta. 
 
Tähänkin tehtävään sinulla on oltava soveltuva IT-alan koulutus tai loppuvaiheessa olevat opinnot. Edellytämme, että suhtaudut työhön ratkaisukeskeisesti, tunnet IP -protokollan, ymmärrät verkon segmentoinnin ja aliverkot, tunnet erilaiset tietoliikennemediat, hallitset kuitukytkennät ja tunnet langattomien verkkojen perustekniikan. Olet avoin ja yhteistyötaitoinen, sinulla on vastuunottokykyä ja jatkuvaa halua kehittyä työtehtävissäsi. 
 
Etsimme uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, niin ota yhteyttä ja hae!
Lisätietoja tehtävästä antaa 10.8. jälkeen arkisin klo 14.30-15.30 tietohallintopäällikkö Johannes Lukkari, p. 020 7130 800 (vaihde).
 
Täytäthän hakemuksesi viimeistään 31.8.2020 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi (Avoimet työpaikat). Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.