(Poistunut julkaisusta)

Tietoliikenneasiantuntija
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Haemme tietoliikenneasiantuntijaa kasvavaan tiimiimme CSC:lle verkkoympäristön tietoliikennejärjestelmien ylläpito- ja kehitystehtäviin Espoon toimipisteellemme. Tietoliikenneasiantuntijana päävastuualueenasi ovat CSC:n datakeskusverkot ja asiakkaille räätälöitävät verkkoratkaisut. Tehtävässä toimit asiakasrajapinnassa ja osana datacenter-verkkotiimiä, työhön sisältyy myös konesalityöskentelyä.

Tehtävä antaa erinomaisen mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää korkealaatuista ja kansallisesti ainutlaatuista tietotekniikkaympäristöä. CSC:n ylläpitämä Suomen kansallinen korkeakoulu- ja tutkimusverkko Funet sekä CSC:n datakeskusverkot tarjoavat alustan niin tieteen ja kulttuurin suurtehoyhteyksiä vaativille erikoissovelluksille, kuin korkeaa tietoturvaa ja saavutettavuutta vaativille kriittisille palveluille. Verkkoja käyttävät esimerkiksi CSC:n datakeskuksissa sijaitsevat suurteholaskenta- ja pilvipalveluympäristöt, sekä seuraavan sukupolven supertietokone, jota CSC rakentaa Kajaanin datakeskukseen. CSC:llä on pitkä historia tietoliikenteen edelläkävijänä, sillä CSC liitti Suomen internetiin vuonna 1988.

Olet hankkinut osaamista tietoliikenneverkkojen suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä tietoliikennejärjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä ja haluat kehittää osaamistasi tällä alueella lisää. Olet nopea oppimaan ja ymmärrät laajoja kokonaisuuksia. Tunnet hyvin tietoliikennetekniikat ja protokollat (mm. Ethernet, IPv4, IPv6, BGP, OSPF, IS-IS, MPLS, VXLAN) sekä ymmärrät tietoturvallisuuden toteuttamisessa tarvittavat verkkoratkaisut. Tehtävässä pääset työskentelemään ryhmässä ja jakamaan omaa osaamistasi sekä oppimaan muilta sekä hyödyntämään projekti- ja asiakaspalvelutaitojasi. 

Ylläpidämme mm. reitittimiä, kytkimiä, palomuureja, kuormantasaimia ja valokuituja ja kehitämme ylläpitomenetelmiämme automatisoimalla niitä Ansiblen avulla Linux-ympäristössä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. DI tai AMK insinööri) tai työkokemuksen kautta hankittua osaamista. 

Olemme asiantuntijaporukka, joka suunnittelee ja toteuttaa verkkoratkaisuita monen tyyppisiin asiakasympäristöihin, joita CSC toteuttaa palveluntarjoajana. Kehitämme itseämme ja otamme uusia teknologioita käyttöön uusien asiakastarpeiden myötä. Näemme aitiopaikalta yhteiskunnan digitalisaation vaikutukset verkkoteknologiatarpeisiin, ja uudenlaisten palvelujen kehittämiseen.

Toimistomme sijaitsee Espoossa lähellä Keilaniemen metroasemaa. Työajat ovat joustavat ja osittainen etätyöskentely on mahdollista.

Lähetä hakemuksesi 22.11.2019 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry.