(Poistunut julkaisusta)

Tietoliikenneasiantuntija
CSC-Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019

Haemme tietoliikenneasiantuntijaa CSC:lle laajan ja jatkuvasti kehittyvän verkkoympäristön tietoliikennejärjestelmien ylläpito- ja kehitystehtäviin Espoon toimipisteellemme. Tietoliikenneasiantuntijana päävastuualueenasi ovat CSC:n datakeskusverkot ja asiakkaille räätälöitävät verkkoratkaisut. Tehtävässä toimit asiakasrajapinnassa ja osana datacenter verkkotiimiä.

Tehtävä antaa erinomaisen mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää korkealaatuista ja kansallisesti ainutlaatuista tietotekniikkaympäristöä. CSC:n ylläpitämä Suomen kansallinen korkeakoulu- ja tutkimusverkko Funet sekä CSC:n datakeskusverkot tarjoavat alustan niin tieteen ja kulttuurin suurtehoyhteyksiä vaativille erikoissovelluksille, kuin korkeaa tietoturvaa ja saavutettavuutta vaativille kriittisille palveluille. Verkkoja käyttävät esimerkiksi CSC:n datakeskuksissa sijaitsevat suurteholaskenta- ja pilvipalveluympäristöt, sekä seuraavan sukupolven supertietokone, jota CSC rakentaa Kajaanin datakeskukseen. CSC:llä on pitkä historia tietoliikenteen edelläkävijänä, sillä CSC liitti Suomen internetiin vuonna 1988.

Omaat hyvät oppimistaidot ja ymmärrät laajoja kokonaisuuksia. Olet hankkinut osaamista tietoliikenneverkkojen suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä tietoliikennejärjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä. Osaat ylläpitää mm. reitittimiä, kytkimiä, palomuureja, kuormantasaimia ja valokuituja. Sinulla on Ansiblen tai vastaavien työkalujen tuntemusta automatisointiin Unix/Linux –ympäristössä.
Sinulla on hyvät ryhmätyöskentely- sekä projektitaidot sekä erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja -asenne. Tunnet hyvin tietoliikennetekniikat ja protokollat (mm. Ethernet, IPv4, IPv6, BGP, OSPF, IS-IS, MPLS, VXLAN) ja tekninen dokumentointi sujuu sinulta hyvin sekä suomeksi että englanniksi.

Voit olla vastavalmistunut tai valmistumassa oleva DI tai AMK insinööri tai omaat muun vastaavan tutkinnon. Työkokemus alalta katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Johanna Viljanen sähköpostitse 15.8 - 23.8. välisenä aikana, johanna.viljanen(at)csc.fi.

Lähetä hakemuksesi 23.8.2019 mennessä.


http://www.csc.fi