(Poistunut julkaisusta)

Tietoliikenneasiantuntija
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

Haemme tietoliikenneasiantuntijaa CSC:lle laajan ja jatkuvasti kehittyvän verkkoympäristön tietoliikennejärjestelmien vaativiin ylläpito- ja kehitystehtäviin Kajaanin toimipisteellemme. Tietoliikenneasiantuntijana päävastuualueenasi ovat CSC:n datakeskusverkot ja asiakkaille räätälöitävät verkkoratkaisut. Tehtävässä toimit asiakasrajapinnassa ja osana datacenter verkkotiimiä.

Tehtävä antaa erinomaisen mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää korkealaatuista ja kansallisesti ainutlaatuista tietotekniikkaympäristöä. CSC:n ylläpitämä Suomen kansallinen korkeakoulu- ja tutkimusverkko Funet sekä CSC:n datakeskusverkot tarjoavat alustan niin tieteen ja kulttuurin suurtehoyhteyksiä vaativille erikoissovelluksille, kuin korkeaa tietoturvaa ja saavutettavuutta vaativille kriittisille palveluille. Verkkoja käyttävät esimerkiksi CSC:n datakeskuksissa sijaitsevat suurteholaskenta- ja pilvipalveluympäristöt, sekä seuraavan sukupolven supertietokone, jota CSC rakentaa Kajaanin datakeskukseen. CSC:llä on pitkä historia tietoliikenteen edelläkävijänä, sillä CSC liitti Suomen internetiin vuonna 1988.

Omaat hyvät oppimistaidot ja ymmärrät laajoja kokonaisuuksia. Olet hankkinut osaamista tietoliikenneverkkojen suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä tietoliikennejärjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä. Osaat ylläpitää mm. reitittimiä, kytkimiä, palomuureja, kuormantasaimia ja valokuituja.


Sinulla on hyvät ryhmätyöskentely- sekä projektitaidot ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja -asenne. Tunnet hyvin tietoliikennetekniikat ja protokollat (mm. Ethernet, IPv4, IPv6, BGP, OSPF, IS-IS, MPLS, VXLAN) ja tekninen dokumentointi sujuu sinulta hyvin sekä suomeksi että englanniksi.

 

Lähetä hakemuksesi 17.4.2019 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry.