(Poistunut julkaisusta)

Tietoliikenneasiantuntija
Cygate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Cygate Oy: Home of Experts.

Cygate Oy on arvostettu IT-ratkaisujen tarjoaja ja merkittävä osa Teliaa. Osaamisemme on vahvistunut entisestään, kun joukkoomme on liittynyt identiteetin ja käyttövaltuushallinnan edelläkävijä Propentus Oy sekä pilvi- ja kyberturvaosaaja Cloud Solutions CS Oy.

Seuraava mahdollisuutesi

Kiinnostaako sinua suurimpien laitetoimittajien tuotteilla rakennettujen tietoliikenneverkkojen ja konesaliympäristöjen valvonta ja hallinta?  Etsimme nyt tietoliikenneasiantuntijaa Cygate Oy:n Palvelukeskukseen Helsinkiin. Työ on vuorotyötä ja vuorot tehdään pääsääntöisesti 12 tunnin päivä- ja yövuoroissa vuorolistan mukaisesti. Tämä tarkoittaa pitempiä päiviä, mutta myös enemmän vapaata. Työssä toimit asiakasrajapinnassa pääsääntöisesti asiakkaiden IT-ammattilaisten kanssa. Työpäiväsi täyttyvät erilaisista vianhallinnan, palvelupyyntöjen toteutusten ja muutoksenhallinnan töistä.

Mitä voit odottaa

Cygate on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Meillä työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa sekä alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä, ja jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön, tarjoamme sinulle työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet.

Osaamisesi ja kokemuksesi

  • Insinöörin tutkinto
  • Suoritetut CCNA ja CCNP -kurssit
  • Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen- ja englanninkielen taito
  • Kokemusta vastaavanlaisessa tehtävässä toimimisesta

Eduksi katsotaan osaaminen virtualisointialustoista, palvelimista, palomuureista ja skriptauksestakin. Tärkeää on, että olet innokas, positiivinen, oppimishaluinen ja asiakaspalveluhenkinen. Arvostamme vapaa-ajan harrastuneisuuttasi alan parissa.

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään valittu voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Mirva Auvinen, puhelimitse 0401580958 tai sähköpostitse mirva.auvinen@cygate.fi 

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.9.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Cygate Oy toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta 300 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.cygate.fi