Tietoliikenneasiantuntija, toimipisteiden verkkoratkaisut
Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Haluatko olla mukana toteuttamassa, miltä Suomen suurimman vähittäiskaupan alan toimijan toimipisteiden tietoliikenneratkaisut näyttävät tulevaisuudessa? Meillä pääset muokkaamaan sekä tekemään kädet savessa hyvin erilaisten toimipaikkakokonaisuuksien teknologiaratkaisuja.

Mitä tulet meillä käytännössä tekemään

Tulet 13 hengen tiimiin, jonka vastuulla on S-Ryhmän tietoliikenne, pilvi- sekä kapasiteettialustapalvelut. Työtehtäviesi keskiössä on 1800 toimipisteen tietoliikenneratkaisuiden kädet savessa tekeminen ja tietoliikennekokonaisuutemme jatkuvan kehityksen jalkauttaminen palveluntuottajien ohella. Lisäksi tehtäviisi kuuluu käynnissä olevien projektien tukeminen sekä erilaisten ongelmatilanteiden ratkominen. Et vierasta myöskään kentälle jalkautumista Ekahaun analysaattori kädessä, koska haluat myös nähdä, toteuttaa ja tuntea eri tarpeisiin toteuttamiesi ratkaisujen toimivuuden ja syöttää kokemuksistasi palautetta takaisin kokonaisarkkitehtuurin elinkaareen. Olet tärkeässä roolissa, sillä työsi tukee suoraan liiketoimintaamme ja ketjuohjauksen kehityshankkeita. 

Työskentelet kiinteästi osana osaavaa tiimiä ja toimit tiiviissä yhteistyössä myös toimittajiemme kanssa. Lisäksi sinulle keskeisiä sidosryhmiä ovat yrityksen sisäiset asiakkaat. Tiimimme toiminta on ketterää ja meillä pääset kehittelemään erilaisia ratkaisuja kokeilemisen kautta.

Miksi meille töihin?

Meillä pääset muokkaamaan Suomen suurinta tietoliikenneverkkoa. Lisäksi ympäristömme on hyvin monipuolinen – esimerkiksi Alepan tarpeet ja ratkaisut poikkeavat Prisman tai hotellin vastaavista. 

Ratsastat kehityksen aallonharjalla. 

Meillä kehitys tapahtuu ketterin ja kokeilevin menetelmin eikä päätöksenteko tyssää kankeisiin hierarkioihin.

Olet hyvässä seurassa. 

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään kiinteästi osana asiansa osaavaa tiimiä. Toimit myös läheisessä yhteistyössä useiden eri laitevalmistajien ja toimittajien kanssa.

Pääset kehittämään osaamistasi. 

Tässä tehtävässä pääset toimimaan monipuolisissa tehtävissä ja syventämään teknologiaosaamistasi.

Lisäksi jokainen työntekijämme pääsee hyödyntämään S-ryhmän todella laajoja henkilöstöetuja.

Menestyksesi avaimet

Näkisimme, että sinulla on oltava tehtävässä menestyäksesi vahva tekninen kompetenssi sekä vahva halu kehittää osaamistasi eri teknologia-alueilla. Olet ehkä lähtöisin verkon tukitoimintojen L2- tai L3-tasolta ja nyt haluaisit kasvaa, hallita omaa ympäristöä eli Suomen suurinta tietoliikenneverkkoa. Osaat hyvin sekä langallisten että langattomien toimipisteiden verkko- sekä autentikoitumisratkaisut eikä BGP tai ClearPass ole sinulle tuntematon kaveri. Olet mahdollisesti tehnyt myös WLAN-kartoituksia ja tiedät Aruba Centralin. Et vierasta myöskään kentälle jalkautumista. Tärkeätä on myös ymmärtää, että palomuurien ei ole tarkoitus vaan estää – vaan mahdollistaa asioita. Osaat haastaa sekä esittää argumentoituja näkemyksiä eri ratkaisuista.

Koska toimit matriisissa useampaan suuntaan vaikuttaen, on tärkeää, että sinulle on luontevaa verkostoitua ja rakentaa toimivaa yhteistyötä. Sinulta vaaditaan toteuttamisen taitoa, mutta osaat myös kuunnella, vaikuttaa ja innostaa. Olet myös avoin uuden oppimiselle ja toimit muutoksen mahdollistajana.

Hakuohjeet ja lisätietoja

Voit hakea tehtävään oheisen lomakkeen kautta 2.11.2020 mennessä. Mikäli mielessäsi on kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, Janne-Kalle juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Hänet tavoitat parhaiten numerosta 040 50 10045. Voit myös laittaa sähköpostia janne-kalle.rasanen@sok.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot